Omvänd inteckning information om

Den första frågan som måste besvaras är “Vad är en omvänd inteckning?” En omvänd inteckning är en speciell typ av lån som används av äldre villaägare som har byggt upp en del eget kapital i deras hem. Det är en metod för att skaffa pengar från deras hem, tillverkade hem, stad hem eller bostadsrätt. Genom att använda denna typ av upplåning metod pensionärer kan komma upp med pengar som de kan använda som de vill utan att behöva betala tillbaka det under sin livstid. Om dessa äldre amerikaner kan kvalificera de kan vända sina hem kapital till pengar.

Om äldre amerikanska husägare kämpar med sin ekonomi som de kan ansöka om denna typ av lån som kan användas för att betala av skulder, öka sin månadsinkomst eller för andra saker. Denna monetära tillströmning kommer att ge dessa pensionärer en möjlighet att komma ut från under sin nuvarande skuld eller att öka sin månadsinkomst som kan användas för sina dagliga utgifter. De kan börja njuta av sitt liv till fullo genom att komma med de extra pengar de behöver. Pengarna kan användas till att få ut av ekonomiska problem, hem förbättringar, resor och andra utgifter. Denna extra pengar kan användas för lyx som de alltid har velat, men skulle aldrig ha råd.

Syftet med en omvänd inteckning är att ge pensionärer möjlighet att få extra pengar de behöver utan nödvändigheten av att behöva sälja sina hus. Den kontanta de får kan förse dem med extra ekonomisk trygghet de behöver och också ge dem en chans att njuta av sina återstående år genom att minska sina pengar bekymmer. Det finns flera sätt att få dessa pengar, inklusive regelbundna månatliga betalningar, en klumpsumma eller ens som en kredit. En kredit är den vanligaste metoden människor använder för att ta emot pengar från en omvänd inteckning. Några pensionärer får sina pengar genom att använda en kombination av dessa metoder. Det är möjligt att få månatliga betalningar och samtidigt få en stor bit av pengar up front också.

Termen omvänd inteckning är ett enkelt sätt att “vända” en inteckning. Hellre än att tvingas göra månatliga betalningar genom att ta ut ett folk bostadslån kan faktiskt få månatliga betalningar själva. Det är en metod för pensionerade villaägare att öka sin boendekomforten genom att dra nytta av de aktier som de har byggt upp i sitt hem. Lånebeloppet beror på många faktorer, inklusive värdet av sin bostad, hur gamla de är, är hur mycket eget kapital i hemmet tillsammans med andra faktorer.

För att kvalificera sig för en omvänd inteckning sökanden måste vara 62 år eller äldre. De måste också äga ett hem (enda familjens bostad), tillverkas hemma byggda efter juni 1976 stad hem eller bostadsrätt. Och naturligtvis måste de ha en viss mängd hem kapital. Det är inte nödvändigt att ha huset lönat sig helt, men det måste finnas rättvisa i det. Med andra ord du kan fortfarande kvalificera sig för en omvänd inteckning även om du har ett utestående hypotekslån.

Lånet kan inte överstiga hem värde, men det finns inga månatliga inkomster krav och inga medicinska förutsättningar för kvalificering. Det finns några krav, varav en är att sökanden först måste träffa en godkänd rådgivare för att diskutera lån eller andra möjliga alternativ för deras situation. Annat än att det finns mycket få krav.