omvänd inteckning hem kapital lån mest populära användningsområdena för pro

Okej så du har nått den milstolpen där du inte vill arbeta längre-där allt som är-60, 62, 65, 67-där allt och du vill planera resten av ditt liv. Du har begränsade resurser men du har ett hem fritt och klart att du kommer att leva i för resten av ditt liv. Du kvalificera sig för en omvänd inteckning och bestämmer sig för att driva denna idé. Du har obligatorisk rådgivning session, stänger på lånet och få alla pengar-Vad händer nu?

“Hur mycket älskar jag dig-låt mig räkna sätten ….” som ordspråket säger. Så går det med hur man spenderar vinning av en omvänd inteckning hem kapital lån. Så många sätt som det finns kan du förmodligen hitta en mer.
Det finns inga begränsningar för hur pengarna kan användas. Den kan användas på vilket sätt du vill. Du kan välja att få månatliga betalningar, en klumpsumma i förskott, eller en kredit som skulle tillåta dig att dra på kontot när du behöver det eller en kombination av de tre. Om du väljer en kredit med en “växande” kredit ditt tillgängliga saldo förräntas. Ett tillbakadragande i början av planen kunde kompenseras genom ränta.
De vanligaste användningsområdena för intäkterna är:

— Hem förbättringar Bygg som slutna uteplats du alltid velat, en pool i trädgården, yada, yada.

— SJUKVÅRDSKOSTNADER Du kommer att få sjukvårdskostnader som kommer i din väg. Planera nu för dem och vara redo.

— Extra inkomst För de flesta är detta en praktisk användning som är verkligen en livräddare för att komplettera andra månadsinkomst du kan ha.

— TRAVEL Gå några platser du aldrig varit förut Italien, Tyskland, Hawaii, och verkligen skämma bort dig själv. Eller gå på den kryssning du aldrig haft?

Men du kan vara kreativ och komma med ditt eget sätt att spendera pengarna-start som företag som du alltid har drömt om, hjälpa dina barn med sina kostnader, betala alla dessa räkningar, listan kan göras lång och jag tror du får idé.

Vad sägs om en combo planen-få några pengar up front och ta den resa du aldrig skulle ha råd och resten i månatliga betalningar för att komplettera ditt Social Security check så att du kan leva bekvämt. Nu låter det inte bra?