omkoppling inteckning erbjudanden

Det finns olika långivare ständigt konkurrerar med varandra så att du kan ha en chans att minska kostnaden för din inteckning genom att byta till en annan långivare, men när man byter från en inteckning affär till en annan kan du få betala extra kostnader för att genomföra bytet . Här är bara några kostnader som kan innefatta, fastighetsregister avgifter, värdering, avgifter ansvarsfrihet, avgifter arrangemang, gärningar avgift, tidiga avgifter inlösen och inteckning försäkringspremie summeras av långivare, men de besparingar kan vara betydande.

belopp du lånar

Det belopp du lånar beror på tre huvudfaktorer när du tar på en inteckning affär.

Värdet av den egendom som du vill köpa, och det totala du har möjlighet att låna begränsar dina önskemål. Om du vill använda vårt online-kalkylator, besök vår hemsida nedan.

Kostnaden för hemmet du väljer att köpa, har långivaren hemmet värderas och allmänhet inte låna ut hela beloppet, är det mest de kommer att låna ut cirka 90-95 procent av fastighetens värde.

den totala kostnaden för din inteckning

Diagrammet nedan visar hur mycket du kan förvänta dig att betala varje månad för varje £ 1000 bolån består på den period av ditt intresse och bolåneräntan.

Det finns många olika långivare idag på marknaden. De flesta långivare använder olika metoder för att väga upp dina betalningar och därmed värdena inte kommer att vara exakt.