om kanadensiska Mortgage refinansiering

Allt ser bra ut, har du fått ditt nya hem, tack vare att hypotekslån, kunde livet inte vara bättre, tills de stigande räntorna börjar komma till dig. Men allt är inte förlorat, behöver du inte att bära bördan av det, det finns alternativ som kan hjälpa dig. Ett sådant alternativ är, refinansiering din inteckning, vilket innebär att du använder din befintliga egendom för en ny inteckning för att betala av det befintliga. Att betala dina höga räntor räkningar, är inteckning refinansiering en av de bästa alternativ som du, om du inte har något emot att göra en enda betalning varje månad, på grund av kamning både den gamla och den nya inteckning.

Den främsta anledningen till varför de flesta människor önskar refinansiering är de låga boräntor och lägre månatliga betalningar. I detta scenario, kan du sänka din månatliga betalningar om du inte går in för en högre inteckning kapitalbelopp. Bygga eget kapital snabbare på din fastighet är en annan anledning till varför refinansiering är att föredra. Detta är möjligt endast för dem som har råd till en högre månatliga inteckning betalning. Viss del av detta går mot ränta och resterande används till huvudmannen. Du kan även ändra typen av bolån genom refinansiering.

Refinansiering kan inte vara din bästa insats om du planerar att sälja ditt hus inom en snar framtid. Om du ska bo i huset under många år framöver, se om det är värt att betala en refinansiering avgift för att utnyttja de lägre räntorna. Det finns “refinansiering räknare” på nätet som hjälper dig att utvärdera de besparingar som du kan göra genom att ta en annan refinansiering lån, dvs.

Du måste prata med din bolåneinstitutet om förutsättningarna för refinansiering. Viss information som de flesta inteckning banker skulle överväga inkludera din nuvarande månatliga betalning, rapporter försäkring, status för fastighetsskatt och utestående inteckning balans bland andra. Den nya långivare skulle också behöva uppgifter om skulder och tillgångar, en bedömning, platsundersökning och kontroll av sysselsättning och skulder. Refinansiering nästan alltid innebär en extra kostnad som det lån som tagits anses vara så gott som ny. Men kolla med din inteckning mäklare om det finns banker som erbjuder refinansiering med liten eller ingen “behandling avgifter”. I det här fallet, att du kan få betala en högre ränta.

Det finns många människor som njuter av fördelarna med refinansiering. De betalar lägre månatliga fördelar tack vare de låga bolåneräntor. För en ARM inteckning låntagaren, det kanske bättre att välja refinansiering och byta till en fast ränta lån, enligt fastighets-experter i Kanada. Lägre månatliga betalningar kommer definitivt att minska din månatliga utgifter. Du kan dra nytta av de flexibla löptider och amorteringar. De fasta stabila omgångar ge definitivt dig sinnesfrid. Under refinansiering, kan du låna upp till 100% av lånet och du dessutom vet exakt när du skulle ske med bolån. Dock måste du se om detta system skulle vara lämplig för dig, efter att förstå riskerna. Prata med några hypotekslån officer och handla de bästa flighterna och paket. Få det bästa möjliga och med hur fastighetsmarknaden är spiral nedåt, refinansiering kan övervägas, säger bolåneinstitut i Kanada.