om Howard hanna

Bolagets roll som en branschledare är baserad på dess utomordentliga sakkunskap och marknadsföring kunskap i att utveckla innovativa program som ger köpare och säljare tillsammans med den största mängden av tillfredsställelse på kortast tid.

Howard Hanna Mäklare var en nationell pionjär i utvecklingen av ett veckovis utkommande TV-show belyser bostäder som är listade till försäljning. “The Showcase av bostäder” sänds i 5 storstadsområden marknader – Cleveland, Pittsburgh, Erie, Youngstown och Harrisburg – i syfte att nå det största antalet tittare och hushåll på kortast tid.

Howard Hanna är också den enda mäklarfirma i landet att erbjuda en 100% pengarna tillbaka-garanti, vilket innebär att om en köpare av ett hem listas av bolaget inte är nöjd, kommer Howard Hanna köpa tillbaka hem för garanterad 100% av dess inköpspris.

Företaget erbjuder bekväm “one-stop shopping” för bostadsköp, vilket förenklar hemmet köpprocessen genom att erbjuda konkurrenskraftiga inteckning alternativ, försäkringar, titel och spärrade från en plats.

Genom att hjälpa konsumenterna att inse den amerikanska drömmen om en egen bostad, ger Howard Hanna Mortgage Services många innovativa utlåning planer, såsom köp innan du säljer bostadslån, vilket gör det möjligt för köpare att köpa hem innan du säljer sina nuvarande hem. Howard Hannas bor i lägenhet inbyte möjliggör hyresgäster att köpa hem utan att oroa dig att ha både en inteckning och hyra betalning. Bolaget tar en hyresgästen hyresavtal så att han eller hon kan vara fri att stänga på försäljning av ett hem. Howard Hannas No Money Down Mortgage gör att köpare att köpa hem utan handpenning på 30-årig fast ränta lån. Genom Howard Hannas hem garanti program, är köpare lättade på oron över tillståndet i ett hem och dess mekanik, vilket kan resultera i en snabbare försäljning för säljarna.

Howard Hanna ger tillbaka till samhället genom många filantropiska program, däribland Barnens Gratis Care programmet, vilket har genererat mer än $ 4.400.000 under de senaste 18 åren för att hjälpa barnsjukhus i sitt uppdrag av vård för alla barn. Företaget stöder också ett brett utbud av andra utbildnings-, hälso-och sociala orsaker via sina marknadsområden.

Oavsett om du flyttar till eller från Pittsburgh eller Cleveland fastigheter marknadsplats – att hitta en partner som kan hjälpa dig genom processen att köpa eller sälja din bostad kan ibland vara halva striden. Howard Hanna står förutom att tillgodose detta behov genom att utnyttja och banbrytande innovativa marknadsföringsstrategier i Cleveland och Pittsburgh fastigheter.

Howard Hanna är en obestridd marknad och gemenskap inom området fastigheter, och en av de bästa familjeägda företagen i USA.