om din inteckning ansökan

Att ansöka om en inteckning är ett stort steg. För de flesta amerikanska konsumenterna att köpa ett hus och ansöka om en inteckning är den största och viktigaste ekonomiska beslut om sina liv. Det finns några saker du bör utbilda innan du går om att få dessa lån.

Det finns inga regler för magi, som du ska ansöka om en inteckning. Som med någon annan produkt som du tänker köpa och inteckningar är i slutet av dagen en finansiell produkt som du går för att köpa, finns det några saker du bör vara medveten om och kontrollera att se till att inteckning är rätt för dig.

Här är några överväganden när de ansöker om en inteckning:

Hur snabbt kommer tillämpningen av behandlingen tar. Hypotekslån ansökan omfattar checkar och andra due-diligence steg som tar lite tid. De är inte heller avsedd att användas på många inteckningar, som till exempel med flera kreditkontroller samtidigt du kan skada din kredit resultat. Det är viktigt att den tid då du uppskattar, du behöver inteckning på tid långivaren måste godkänna din ansökan. Till exempel, om du redan ett bud på ett hus, och du har 30 dagar till en nära, måste du se till att inteckning ansökan kan behandlas och godkännas i mindre än 30 dagar.

I förväg vet vilka dokument du behöver. Till exempel refinansiering inteckningar kräver dokumentation på din fastighetsskatt och försäkring. Om du på förhand vet att du behöver försäkringen dokumentation och du inte har det kan du ha tid att uttrycka det annorlunda, kan du sätta in ansökan med saknade handlingar och är antingen nekas eller försenas.

Att veta något som gör mycket känsla, är precis vad banken är tröskeln för att godkänna ett lån? För om du vet till exempel att din kredit värdering är 650 och en viss långivare har en strikt policy att bara godkänna lån för sökande med kredit poäng högre än 700, varför överhuvudtaget tillämpliga? Det kommer bara tid och energi och i slutet av processen kan nekas. Se till att du bekräftar till långivaren kända krav innan du ansöker.

Hur mycket behöver du lån och hur mycket du har råd? Vid slutet av dagen, långivare vill se till att du kan betala tillbaka lånet. Ansöker om mer pengar, du behöver eller har råd att betala tillbaka kommer att orsaka din inteckning ansökan avslås. Beräkna din inkomst och ta reda på hur mycket du kan för den månatliga inteckning betalning. Var ärlig mot sig själv, eftersom långivarna är noggrann och om du ansöker om betalningar, kan du inte råd med, kommer de troligen räkna ut och förneka din ansökan. Efter att ha fått den månatliga tilldelningen åter beräkna den totala lånebeloppet som en sådan betalning kan ske.

Vet villkoren. Det finns professionella krav på att långivaren är den avsedda användningen. Det är bra att veta i förväg. Sök på nätet eller köpa en inteckning bok. Till exempel bör du veta vad som är skillnaden mellan en första inteckning och refinansiera, fast kontra ARM, vilket är en inteckning-kompatibel, vad är poäng och så vidare.