olika sätt att finansiera din inteckning.

Det kan vara ny information för dig att ordet “inteckning” härstammar från de två gamla franska ord “Mort” och “Gage”. Mort betyder död och Gage betyder löfte, dvs ett löfte tills döden. Enligt ord som betyder, “Mortgage” är ett lån som tagits av en person mot någon tillgång av samma värde. Dock kommer denna inteckning vara en pant tills döden för de flesta av de människor som de kämpar mycket hårt för att betala bort det inom den angivna tiden.

Om du kan betala dina lån tidigare än utsatt tid, och genom att göra så att du kan spara tusentals dollar. Du kan också vara fri från stress av att ha ett bostadslån hänger på huvudet. Den här artikeln delar med dig några olika sätt att finansiera ditt lån snabbare.

Gör din inteckning betalning varannan vecka.
Istället för att betala varje månad försöker betala varannan vecka. Du klipper din månatliga betalningar och betala den andra halvan i den andra halvan av månaden. Även om du betalar samma belopp, kan du stoppa intresset från härrör lika mycket som när du gör en betalning en gång i månaden. Dessutom kan du skicka 13 betalningar i ett år i biweekly betalning i stället för normala 12.

Betala samma belopp alltid
Efter några betalningar, kommer din boränta minska automatiskt. Antag, du betalar $ 700 i varje intervall, efter någon gång, måste du betala endast $ 675 per den nya bolåneräntan. Men, är det alltid bättre att hålla på att betala samma $ 700. Den extra $ 25 kommer att gå till den huvudansvarige.

Skicka mer pengar om din inkomst stiger
Om du får en ökning varje år, försök att betala den ökade mängden för din inteckning. Det kommer att hjälpa dig att betala av ditt lån snabbt.

Använd engångsbelopp
Du kan göra engångsbelopp vid viss tid om din inteckning avtal tillåter det. Till exempel, om du får en bonus check på $ 5000, kan du fördela det att betala av dina lån.

Förkorta tidsperiod av inteckning
Du har möjlighet att ändra dina 30 år inteckning till 15 år inteckning för att fly från att ge fler intressen. Men tänk på att månadskostnaden blir högre.

De ovan beskrivna tips och taktik kan du finansiera din inteckning snabbt.