olika bostadslån erbjudanden om stora kanadensiska bolåneräntor

Ett utmärkt läge för att överföra och äga ett drömhus är i Kanada. Vyerna är panoramautsikt, är vädret fantastiskt och miljön är som en fantastisk kombination av modernisering och oförstörda turistmål. Bortsett från de nämnda orsakerna är många människor från alla delar av världen att migrera till Kanada på grund av dess flexibla bostadslån. Som av nu, de flesta banker i Kanada som erbjuder minst 4 olika typer av bostadslån som skulle passa de ekonomiska begränsningarna och önskad betalningsmetod för någon som är ute efter en inteckning i landet. Och varje typ av bostadslån ger förvisso olika kanadensiska bolåneräntor.

Den första Aktuellt erbjudande typiska i de flesta inteckning företag i Kanada är det Stängt Rörlig ränta kanadensiska Mortgage Rate med ett femårigt sluten sikt. I denna typ av inteckning, är räntan ges varje månad, den första dagen. Det finns flera betalningsalternativ beroende på den finansiella kapaciteten hos den som vill få ett bostadslån. De får betala veckovis, varannan vecka, varje månad eller varannan månad. Den ekonomiska tillgängligheten kan antingen vara hög kvot eller konventionell. Handpenningen kan vara så låg som fem procent av den totala bostadslån. De kanadensiska bolåneräntor för denna typ av erbjudande sträcker sig från 5,5 procent upp till 5,75 procent. Ytterligare fem år inteckning erbjudande är fast bostadsränta. Dock varierar de kanadensiska bolåneräntor för denna från 6 procent till 6,38 procent. Den femåriga lån, kan den stängas eller fast, gäller för bostadsfastigheter.

Det finns också sju-åriga fasta bolån i Kanada. Vad är bra med detta erbjudande är att det skulle ge tillbaka en sju procent rabatt på det totala värdet av inteckning. Termen kan sträcka sig upp till tio år. De betalningsalternativ för denna typ av inteckning erbjudande är också flexibel. Dessutom är intresset för de kanadensiska bolåneräntor inte föremål för förändring. För närvarande är priset för denna typ av inteckning 7,65 procent. Den sju procent kontant tillbaka kan definitivt ge mer besparingar att de kunde betala för en ny möbler i deras nyligen genom-lån förvärvad drömhem. Detta är dock inteckning endast tillämpas för dem som ansöker om ett bostadshus lån. Det finns också ett maximalt belopp av trettiofem tusen dollar. Om lånet tillämpade överskridit det maximala beloppet, är det sju procent kontant rabatten inte längre tillämplig.