ogillar mot inteckning leverantörer skulle kunna intensifiera strategiska hoppar

Inteckning företag inte stödjer sig stretching fientlig hänsyn bland människor. De är snabba att slå på slåss människor som kanske bara vara okej med viss lättnad från bankerna. De bortser att miljontals husägare behålla sina undervattens bolån snarare tacka springa iväg. De har helt ingen hjälp från sina banker eller regeringen.

Eftersom de har tillräckliga arbetstillfällen och de är beredda att betala sina bostadslån så länge de kan de inte bör tas beviljas. Massor av dem är fortfarande betalar minst två procentenheter högre än dagens priser, och ingen verkar värdera sina insatser lite. Förnuftigt, bör inteckning företag att analysera dessa inteckningar och se om de skulle kunna minska bördan. Ingen tvekan om de kompenserades med en låg ränta av sin nuvarande långivare skulderna på dem och ekonomi skulle vara lättare.

De ges inte något stöd eftersom de inte är i efterskott med sin inteckning är inte tillräckligt ursäkt. Sina bolån är under vattnet, så att de inte kan refinansiera. Ändå ser det klokt, bör en existerande långivare värdesätter punkten att sänka sin skattesats säkert för det intresse av att sänka strategiska defaults.

Med anledning om någon är att hålla upp med ett mycket större intresse för sina bolån, skulle de ge lätt avbetalning med förbättrad hastighet. Ett befintligt bostadslån leverantör har redan fått inteckning i sin bok och därför måste det ingen roll att dessa inteckningar är under vattnet. De kan inte bortse från sådana inteckningar och förklara att de inte skulle kvalificera sig för bättre priser på grund av brist på kapital i deras hem. Rimliga åtgärder bör vara den enda faktor som skall användas i dessa fall.

Detta är hur låneinstitut kan återfå förtroendet för landet. Denna ståndpunkt skulle påverka dem mer än någon annan. De bör ha i åtanke att människor med undervattens bolån har valet att fly undan. Och de bör gå bort om sina bostadslån leverantör inte accepterar den punkt att sänka sina bolåneräntor.