offshore inteckningar för icke-brittiska och brittiska invånare köper brittiska egendom

copyright 2006 nigel Osgood

fler människor kan dra nytta av ett offshore inteckning än du tror!

Om du tillhör någon av följande kategorier och funderar på att köpa eller remortgaging en bostadsfastighet i Storbritannien för investeringar eller köpa låta ändamål, kan du vara en av dem:

(A) Icke-brittiska medborgare (UK utlandsstationerade och medborgare i ett annat land) som vill köpa / remortgage en fastighet i Storbritannien för investeringar / köpa låta ändamål
(B) brittiska medborgare (icke-brittiska hemvist) som vill köpa / remortgage en fastighet i Storbritannien för investeringar / köpa låta ändamål
(C) brittiska invånare men anses inte normalt bosatta i Storbritannien av skatteskäl, som vill köpa / remortgage en fastighet i Storbritannien för investeringar / köpa låta ändamål under den period de brittiska hemvist

Egenskaper kan köpas via ett brittiskt Reglerad inteckning kontrakt för alla sökande som vill använda en fastighet som sin huvudsakliga bostad.

Egenskaper kan köpas med hjälp av ett offshore-bolag eller förtroende.

Den sökande (s) kan instruera sin egen advokat för bolån upp till £ 2.5m. eller motsvarande i annan valuta när upplåningen är i personnamn och upp till £ 1m. när det är i sällskap / trust namn. För bolån över dessa trösklar, kommer långivaren instruera en godkänd advokat att agera på dess vägnar.

en rad offshore inteckningar finns:

bolånemarknaden
bostads valuta inteckning
köpa låta inteckning
köpa låta valuta inteckning

en professionell rådgivare bör ge:

Skatt effektiva inteckning produkter för utländska medborgare och utländska klienter utländsk valuta eller inteckningar Sterling
individ eller tillit eller företagets upplåning
attraktiva räntor
Erfaren personal som kommer att förse dig med en effektiv, vänlig och kunnig service
En enkel, lätt att använda ansökningsprocessen backas upp med snabba beslut

Oavsett dina omständigheter och krav, bör en Offshore Mortgage Tjänsten ger en inteckning produkt som är utformad för att passa din situation. Det ska även stödja dig genom hela processen att köpa fastigheten, om ansökan är i ett personnamn (er) eller en offshore-bolag / Trust.

Det finns inget maximalt låna men lånen begränsas genom att vara föremål för en högst 80% av långivarens professionell värdering av fastigheten.

För Investering / Köp låta fastigheterna, skall hyran motsvara minst 125% av de årliga (intresse-endast) lånekostnader och hyresrätt måste uppfylla försäkrade Shorthold Hyresrätter (AST) och Company Lets kommer också att beaktas.

ditt hem kan återtas om du inte hänga återbetalningar på din inteckning. förändringar i valutakursen kan öka sterling motsvarar din skuld.