och nackdelar med refinansiering din inteckning

Vi ser annonser hela tiden talar om för oss att refinansiera våra hem, räntorna är låga … agera nu. Hur vet vi när det är ett smart drag och när det inte är? Det är inte alldeles enkelt för en fråga. Det handlar om siffror och hur du vill titta på dem.

Låt oss börja med att definiera några av de termer vi kommer att använda. Det hjälper alltid att ha ett grepp om dessa villkor innan jag talar med någon om refinansiering ditt hem. Mitt företag har specialiserat sig på dåliga krediter refinansiering och har information om alla dessa program. Refinansiering definieras som att betala av ett lån genom att skaffa en annan. Detta görs vanligtvis för att säkra bättre villkor som en lägre ränta. Nu Hur skiljer den från en Home Equity Loan? Tja, skapar ett hem kapital lån en kvarstad mot låntagarna huset … i princip en 2: a inteckning i ditt hem.

En av de första saker du kan göra när du funderar på refinansiering är att ta reda på de aktuella bolåneräntor. Är dessa priser högre eller lägre än vad du betalar för närvarande? Om de är högre så har du förmodligen inte vill att refinansiera om du vill förlänga din nuvarande inteckning. Nu, om priserna är gynnsamma då måste man verkligen bestämma några saker. Först, hur länge du planerar att bo i huset? Hur nära är du att betala den? Kommer din nuvarande lön förändring inom en snar framtid? Behöver du pengar nu eller lägre månatliga betalningar?

Om du behöver pengar, så ska du verkligen titta på ett hem kapital lån. Nu, sa att jag ser in i ett hem kapital lån. Varje människas situation är annorlunda, men det är där jag skulle börja. Du kan få mer pengar genom refinansiering men du kommer också att behöva betala avgifter för refinansiera sig. Dessa avgifter kan ibland rullas in i den nya inteckning men det kommer att öka din totala inteckning.
Om du försöker att betala av ditt hus så refinansiering kan ge dig möjlighet att förkorta lånetiden samtidigt få en bättre ränta. Vanligtvis tar det en bra kredit värdering för att åstadkomma detta. Det är därför du måste tänka på hur nära du är att betala av ditt hus och vad det skulle innebära för dig ekonomiskt.

Vi berättar alla våra kunder att tänka på vad deras löner kommer att bli i en nära framtid och vilken finansiell ställning de vill vara i. Det värsta du kan göra är att överanstränga dig själv och göra dåliga ekonomiska tider ännu värre. Du faktiskt kan betala en lägre ränta, förkorta ditt bolån och öka dina betalningar allt i ett svep, men bara för att du har råd med det nu betyder inte att du har råd med det i framtiden.

Ett hem kapital lån kan sätta pengar i fickan, men du kommer att ta ut en 2: a lån på ditt hem och om du standard kommer du att förlora ditt hem. Som husägare du vill bara vara mycket försiktig på vilken refinansiering alternativ du besluta om. De flesta inteckning mäklare bör ha mycket tålamod med dig och förklara varje scenario, men gör dig själv en tjänst och undersöka din egen situation först.