Obamas hem refinansiera stimulanspaket – hjälp för kämpande husägare

Obamas Home Refinance Stimulus Package innehåller 75 miljarder dollar i bistånd till kämpande husägare som drabbats hårt av den nuvarande ekonomin och brist bostadsmarknaden. Många människor har sett en kraftig minskning av sina inkomster på grund av ekonomiska händelser utanför deras kontroll, som förkortad arbetstid. Men har de tidigare inte kan refinansiera sina lån, eftersom det aktuella marknadsvärdet har minskat, ibland lägre än vad de är skyldiga! Detta minskar den andel av eget kapital de har, så att de inte uppfyller kraven för traditionella refinansiering. Så har de kämpat tillsammans, hantera att göra betalningar, men inte säker på hur länge de kan fortsätta.

Obamas Home Refinance Stimulus Package banar väg för dem att refinansiera sina hem, även om de är skyldiga upp till 105% av det aktuella marknadsvärdet på hemmet. Lånet ska vara på en primär bostad. Betalningarna måste ha varit senast 60 dagar sent under det senaste året. Lånet refinansieras, hålla kapitalet intakt, till en lägre ränta. Dessa lån är FHA försäkrade, och långivare får ett ekonomiskt incitament för att göra dessa refinansiera paket. . Det ursprungliga lånet måste ägas eller servas av Fannie Mae och Freddie Mac att vara berättigade.

Om du har försökt att refinansiera din inteckning på aktuella räntor för att få lite lindring för din krassliga budget, men hade inte tillräckligt med kapital för att kvalificera sig, ta hopp. Kanske Obamas Home Refinance Stimulus Package kommer vara svaret på din situation. Dröj inte, sista ansökningsdag är den 10 juni, 2010. Detta federala program kan inte bara spara din månatliga budget, men så småningom rädda ditt hem från avskärmning.