Obamas första gången hem köpare stimulans – lucky break för första gången köpare

Ekonomin är fruktansvärt, bostadsmarknaden samt. Utmätningar är på en all-time high och marknadsvärdet på de flesta hem har sjunkit till den punkt många husägare inte ens eget längre. Det är en mycket svår tid att sälja ett hus.

Men, är det en bra tid att köpa ett hus, och om du uppfyller kraven, kan Obamas första gången hem köpare Stimulus hjälpa till att sätta dig i den positionen! Du kanske kan dra nytta av denna stimulans program för att köpa din första hem och få en hel del hem för dina pengar.

Detta program ger en 10% skattelättnad för köpare som aldrig har ägt ett hem innan eller som inte har ägt ett hem i tre år. Det maximala beloppet är $ 8000. Denna stimulans pengar är i form av en skattelättnad, men du behöver inte tacka så mycket i skatt att dra nytta av det. Det är en skattelättnad paus.

Dessa pengar är inte ett lån, du behöver inte betala tillbaka det om du vistas i huset under minst tre år. Det kallas återta.

De inkomster kraven för detta stöd i form av ett lock, en enda köpare kan inte göra mer än $ 75.000. Ett par som köper tillsammans kan inte ha en inkomst som överstiger $ 150.000. Detta hem måste vara din primära hem.

För att få stöd från Obamas första gången hem köpare Stimulus, har hemmet att köpas mellan 1 januari 2009 och December 1, 2009. Du bör ta reda på om du har möjlighet att dra nytta av denna möjlighet att inte bara få en stor bit av ekonomiskt stöd, men för att kunna köpa ett hem i en tid då huspriserna är som lägst i många, många år. För mer information, besök: