Obama planerar inte för att du skjuta din avskärmning för år med enkla strategies_

Det är ingen nyhet att Mortgage Modification Program misslyckats med att leverera resultat avsågs. Rigorösa krav hindrat många husägare från kvalet och få hjälp under Obama planen.

Banker och låneinstitut pumpades upp med miljoner i form av regeringens hjälp att arbeta med husägare. Eftersom deltagande i programmet var frivilligt, har många institutioner beslutat att det inte är värt för dem att arbeta med husägare.

Med senaste meddelandena som den reformerade Mortgage Modification Program är på väg, modifierad för att hjälpa människor, med mindre restriktiva kvalifikationskraven, är det svårt att tro, men att det skulle sparka på någon gång snart. Det verkar som om sjukvårdsreformen är det enda på den lagstiftande dagordningen idag.

villaägare blir utan statlig hjälp för att försvara sina rättigheter

Vad det innebär för många husägare är att fler utmätningar är på väg, och folk skulle fortsätta att förlora sina hem på en oerhörd före kurs. Det ser ut som att bolånekrisen är långt från slutet, som utmätningar fortsätter att öka kraftigt i vissa stater. Det finns några lösningar husägare kan anta att fördröja avskärmning och att kämpa för sina homeownership rättigheter.

det finns beprövade strategier för

Oavsett din inkomst eller anställningsform det finns beprövade strategier som kan användas för att fördröja avskärmning, i många fall i flera år. Kryphål i rättsakter kan du köpa dig mer tid att stanna i ditt hem.

Mest vanligen använda strategier för att fördröja avskärmning omfattar:

Förbereda en väldokumenterad brev för svårigheter;
Begära och ajournera domstolsförhandlingar i år;
Använda misstag i bostäder papper till din fördel;
Lämna in en konkursansökan, om inga andra alternativ finns om hjälp längre.

domstolar och lagar är den bästa hjälpen för att fördröja avskärmning

Att ha ditt ärende prövat av domstolen är en av de mest effektiva strategierna för att fördröja avskärmning i år. Seger i rättsfall är inte den stora idén, det är att hålla förhandlingen går så länge som juridiskt möjligt som skulle hjälpa dig att stanna i ditt hem i många år.

Att hitta fel i kontrakten är ett annat effektivt sätt att kämpa för dina rättigheter. Att göra en sådan kräver en del kunskap om lagar, och är vanligtvis utförs med hjälp av en advokat. Denna strategi har visat sig vara mycket effektiv vid många husägare.

Korrekt genomförda försvarsstrategier som beskrivs ovan är ett bra verktyg som syftar till att hjälpa husägare att fördröja avskärmning under många år utan att behöva göra avbetalning alls. De flesta av dessa kan användas utan att använda någon hjälp av en advokat och inga pengar ur fickan.