Obama lån ändring – håller amerikaner i sina hem

Obama inteckning modifiering program är den mest betydelsefulla initiativ av regeringen. Den har utformats med syfte att hjälpa amerikanerna rädda sina hem. MHA (Mortgage Home Affordable) ger möjlighet till villaägare att få sina lån ändras. Låntagarna räknade på att sälja sina hem på grund av den rådande ekonomiska situationen i landet. Även om fastighetspriserna skulle kontinuerligt öka men köparna skulle vie fastigheten. I en sådan situation MHA hjälpt låntagarna genom att erbjuda bolån refinansiera alternativ.

De flesta av husägaren under finansiell svår situation, vill behålla sina hem. För att göra detta, skulle de behöver hjälp. Lånet ändring företag kan bidra till att få lånet modifieras enligt ett krav. Till att börja med bör man fråga om de minskningar som kan göras i det nominella beloppet. Däremot kan man spara nästan lika med den minskning av räntan.

Obamas regering lån modifiering program är kraftigt hjälpa amerikanerna att rädda sina hem. Den stöder husägaren att ändra sina lån och undvika utestängning. Enligt chefen för det nya programmet skulle låntagarna spenderar inte mer än 38% av sin inkomst för att fastställa de nya prisvärda månatliga betalningar, under lån modifiering. På grund av detta ett antal knock off har sparats.

Med den nuvarande ekonomiska situationen, människor landa upp med mindre disponibel inkomst, har personalen att skalas ned. Därför låntagarna måste bero på ett visst finansiellt stöd som kan utnyttjas från någon utlåning institut. Som ett resultat av flera statliga åtgärder som nyligen har införts, är processen för automatisk utestängning inte mer i handling. Förutom bostadslån modifiering, det finns flera bidrag och medel som ställs till förfogande av regeringen till låntagarna. Regeringen har erbjudit nya lån på $ 75 miljarder kronor.