nytt hem hypotekslån processen hur man ska gå

Letar du efter den rätta bolåneinstitutet

Det första steget på hur man får ett nytt hem hypotekslån är att hitta rätt långivare. När du letar efter en, måste du vara beredd genom att veta vilka tegel och murbruk företag att gå och shoppa runt. Du kan be om rekommendationer från familjemedlemmar, vänner och bekanta för etablerade företag som kan erbjuda dig rätt hem hypotekslån. Det är bättre och mer praktiskt om du väljer din långivare online sätt. Du kommer att ha tusentals långivare att välja på, bara se till att du noggrant har kontrollerat och granskat varje långivare på din lista – gör detta och sannolikheten för att du får det bästa hem hypotekslån i slutändan kommer att förverkligas.

Att handskas med den nya hem hypotekslån pappersarbete

För att komma fram till lämpliga hem hypotekslån, kommer din inteckning långivare måste titta på de olika aspekter av ditt liv som ditt jobb, det inkomstklass du tillhör, hem historia samt kreditvärdighet. På din sida, kan du bli tvungen att visa en sund ekonomisk ställning samt en vederhäftig genom att förbereda och producera de nödvändiga handlingarna på eller före tidpunkten för inlämnandet.

Vilka är de handlingar som behövs för nya hem hypotekslån ansökan?
Ett. w-2
2. inkomstskatt
Tre. Hyresvärd information (telefonnummer och adresser)
4. betala stubbar
Fem. Bank kontoinformation

Du kommer också att producera dokument som kommer att visa din legitimation såsom personnummer, körkort och födelsebevis. Det är tillrådligt att ha dessa dokument redo för kontroll och verifiering av din identitet. Kom ihåg, kan vissa långivare vara mycket strikt när det gäller dessa handlingar. De behandlar endast ansökningar om du har möjlighet att presentera de fullständiga handlingar som krävs.

Korrekt åtgärder att göra under hypotekslån Process

Vi måste undvika att begå misstag när man försöker säkra ett nytt hem hypotekslån. Ibland kan misstag vara allvarligt att det äventyrar din få ett lån. Den bästa åtgärden att göra medan i processen att få ett hypotekslån är att se till att du får bara de bästa nya hem hypotekslån möjligt. Detta kan göras genom att försöka ditt bästa för att uttömma alla tänkbara medel för att landa en kompetent och etablerad långivare, en som är villig att erbjuda dig lämpliga nya bolån som passar dina behov.

Här är säkra åtgärder till samtidigt i processen för att säkra hypotekslån.
l Gör bara små kreditköp innan din låneansökan
Jag Försök inte att låna stora summor pengar
l Plan för avslutande kostnader
Jag Betala inte skräp avgifter
L Gör ditt bästa för att fixa din kreditvärdighet innan ansökan
L Deal endast med etablerade och första ränta inteckning företag