nytt för dåliga krediter låntagare – ballong lån

Balloon lån är en relativt ny inteckning instrument nyligen införts till hemmet finansiering och bolånemarknaden. Ballong lån har tagits fram för att möjliggöra en större flexibilitet när det gäller att räkna ut det bästa sättet att betala på bolån för människor som behöver lite mer inflytande i sina betalningar. Finansiella experter hävdar att denna typ av lån medför en betalningsbalansen erbjuds med större hävstång som lån förfallodagar tillvägagångssätt. Dessa nya finansiella instrument kanske bäst kan kategoriseras som justerbar ränta inteckningar för människor med dålig kredit.

Naturligtvis har många i USA hem inteckning industrin sett dessa ballong lån vinna i popularitet med långivare och låntagare likadana. Speciellt de marknadsföring och använda lån för låg kredit låntagare. Även många passagerare som normalt hyr en bostad, befinner sig med hjälp av ballongen lån som ett alternativ. Detta är meningsfullt i att hyrda fastigheter måste uthärda fastighetsskatt och lån ballong gör hyresvärden en ägare och som sådan de får njuta av reducerade skattesatser. Dessa ballong lån ger lägre initiala räntor så att användarna kan tillförlitligt rida några omedelbara ekonomiska stormar.

hur flexibla är villkoren?

Flexibilitet avseende räntor gör dessa lån särskilt användbart för folk med dålig kreditvärdighet. Dessa inteckning instrument kombinerar de vanliga användbara funktioner i ett långsiktigt fast ränta inteckning med kortsiktig rörlig ränta inteckning. Den ursprungliga termen ges till de fattiga kredit folk brukar riktas mot cirka fem till sju år. Om de väljer på den punkten, kan de justeras till en lägre ränta med en 30-års amortering.

Dessutom finns det ett alternativ för dessa låntagare att betala hela beloppet på förfallodagen. Så i vissa fall är att en betydande utbetalning krävas vid slutet av den initiala tidsperioden. Lånen är mycket flexibla i sin struktur på ett sätt som är tilltalande för dålig kredit husägare. Som jämförelse, räntor följer av ballong lån för dåliga krediter låntagare är ganska mycket lägre än de som ålagts av andra inteckning instrument på bostadslånet marknaden idag. Så, är dessa inteckningar byggda speciellt för de som inte skulle kvalificera sig för andra lån till låg ränta tillgängliga.

kan en ballong lån ersätta min gamla lån?

Folk med låg eller dålig kredit poäng, kunde använda ballong lån för att ersätta eller ta över befintliga bostadslån eller inteckningar. Detta kan vara särskilt användbart för dem som står inför avskärmning under deras nuvarande hem lån eller inteckning. Så tillsammans med rädda ett hem från avskärmning, kan den nya ballongen lån erbjuda billigare ränta än de husägare kunde få bland de lån i den allmänna marknaden.

Faktum är att om en husägare står inför en avskärmning, särskilt om han eller hon är i drift under en dålig kredit historia, med en ballong lån att refinansiera hem skulle göra situationen mycket enklare för finansiären och låntagaren likadana. Många villaägare känner bogserbåten på väskan under dessa tider av lågkonjunktur, de med dålig kredit och inför avskärmning bör ge ballong lån allvarlig tanke. Som med alla svåra tider, är det klokt att söka juridisk hjälp eller bistånd av en fastighets professionella.