nybyggnation finansiering – planera framåt

planera framåt

Gör dig redo för att fylla i massor av former och levererar en mängd attesterad och juridiskt förseglade bakgrund dokumentation. För att vara tillräckligt förberedda bör du överväga att få dessa dokument redo att påskynda processen:

* Två år av skattedeklarationer med W-2s.

* Din social trygghet kort.

* Bank-och kreditkort uttalanden för de senaste tre månaderna.

* Nuvarande arbetsgivare information och kontroll-ett anställningsavtal eller brev från din arbetsgivare kommer sannolikt att krävas. Om du är egenföretagare, har tre års professionellt förberedda bokslut eller deklarationer tillgängliga.

* Den senaste lön stub visar året-to-date resultat.

* En förteckning över investeringar, pensionsersättningar, 401ks etc. och andra investeringar.

* Om du väljer att inkludera inkomster från barnbidrag och / eller underhållsbidrag, ta kopior av domböcker för inställda kontroller visar mottagandet av betalning.

konstruktion lån informationen

Det finns olika avgifter i samband med att få din inteckning från spärrade avgifter till avgifter lån bearbetning till titeln försäkring för översvämningar rapporter. Se till att du jämför äpplen med äpplen, om du shoppa runt för bästa pris. Vissa finansiella institutioner erbjuda lägre räntor, men tar ut högre tillämpning och bearbetning avgifter. Var inte rädd för att be din inteckning mäklare för att lägga alla kostnader på bordet innan du går att ansöka om din inteckning.