nybörjaren inteckning guide

Vad är avskrivningar? Och hur kan jag minska detta? Din avskrivning är den totala tid det tar dig att betala av dina lån. Ofta när du först få en inteckning är det avskrivs över 25 år. Däremot kommer din avskrivningstid stanna inte konstant eftersom olika lånevillkor vid varje förnyelse variera mängden ränta över din avskrivningstid. Den tid att betala av dina lån kommer att bestämmas av den debiteras ränta, stannar lånebeloppet, betalning belopp och betalning frequency.The bolåneräntan densamma för hela terminen och amorteringar är konsekventa under löptiden för inteckningen. Bolåneräntan varierar med svängningar i bankens prime-räntan. Som ett resultat, kan avbetalning variera under löptiden för inteckningen.

Vad är en jumbo inteckning? En inteckning är större än den maximala berättigade till köp av de två federala organ, Fannie Mae och Freddie Mac, för närvarande alla lån över $ 359.650. Det finns ingen avgift på konventionella bolån som jag får sina arvoden från de finansiella institutionerna.

När är det en bra idé att överväga att bryta min slutna inteckning och betala straffet? Om den förbättrade hastigheten förändringen kommer att absorbera någon förskottsbetalning straff under de kommande fem åren då mer än troligt att det kommer att vara värt det. Kontrollera med mig för att se över din situation, ibland kan jag hitta ytterligare incitament eller erbjudanden som kommer att ersätta vissa eller alla dina förskottsbetalning påföljder. Om du byter och förvarar ditt belopp bolån Samtidigt finns det oftast inga rättsliga inblandade avgifter – bara en enkel “ingen avgift” switch med den nya lender.Be mycket försiktig! Några av de jippon som används för att locka dig att ta en inteckning på en institution kan tyckas mycket tilltalande, men den långsiktiga effekten kan bli kostsamt. En 3% kontant tillbaka kan tyckas stor på balansdagen, men en 1% rabatt på din kurs kan spara mycket mer än de 5 åren. Det är viktigt att titta på siffrorna.

Varför behöver jag ett lånelöfte och hur får jag en? Ett lånelöfte inteckning ger dig en lägsta garanterad räntesats från långivaren för en bestämd tidsperiod (vanligen 90-120 dagar) och ger dig den maximala mängden inteckning som du har rätt till. Detta är det första steget i hemmet köpprocessen. Den pre-godkännande är en beräkning baserad på den information som du lämnar till långivaren och allmänhet kommer att vara föremål för vissa vanliga conditions.Yes, men det beror på omständigheterna kring din konkurs om när du skulle vara berättigade och vilka produkter som finns tillgängliga till dig.

Måste jag betala en straffavgift om jag bryter min inteckning sikt och vad blir det? Nej, om du överför från en långivare till en annan vid förnyelsedatumet det inte blir några påföljder. Om du byter innan förfallodagen eller förnyelse datum kan det finnas en IRD eller 3 månaders ränta straff. Det är viktigt att samråda med mig att avgöra om detta kommer att fungera för dig. En ny långivare kommer ofta hjälpa till med incitament för att lura dig över till them.Many långivare tillåter dig att göra en hälta summa betalning, vanligtvis 15-20% av den ursprungliga huvudsakliga balans varje år. Dessutom, många långivare har också en? Dubbelt upp din betalning alternativet eller att du kan öka din betalning upp till 15% varje år av termen.

Vad kan jag göra om jag har en rörlig ränta och räntorna börjar stiga? Mest rörliga bolån ger dig rätt att konvertera till en fast ränta som helst. Om du tror att räntan stiger är inte bara en kortsiktig fluktuation, men kommer att vara en långsiktig trend då du kanske vill överväga att låsa in en fast ränta. Det finns oftast ingen avgift för detta men du bör rådfråga mig att se till att du får de bästa flighterna possible.soon som vi får din ansökan, tilldelar vi en dedikerad kundtjänst Associate till ditt fall, uppbackad av en “kompis” i fallet de är sjuka eller borta. Detta innebär att du har en namngiven kontaktperson och någon som är bekant med ditt fall att uppmana. Customer Services Associate kommer att följa din ansökan genom från början till slut och ta itu med eventuella problem som uppstår på way.YOUR låneinstitutet kommer bara råda dig på sin egen produkt. Du kan besöka varje institution där ute, en efter en om du hade tid ..