ny webbplats ge anonyma inteckning citat

I åratal har välkända inteckning webbplatser som drivs genom att samla en låntagarens kontaktuppgifter och sälja det till fyra långivare som ringer med en offert. Naturligtvis kan detta leda till oönskade samtal, spam och skräppost.

Nya inteckning webbplatser vända denna modell genom att erbjuda svar utan att kräva någon personlig information. Detta signalerar en ny trend i inteckning industrin: Putting låntagare i kontrollen genom att ge offerter med fullständig anonymitet. Låntagare är försedda med svar och sedan bestämma om de vill kontakta en långivare utan trassel med långivare kallar dem.

Denna trend att ge låntagare leds av tre platser, alla med en annan strategi och inriktning:

Zillow.com – köp eller refinansiera-Zillow lanserade nyligen sin Mortgage Marketplace där låntagare och långivare möts i en öppen, anonym och fri marknad. Låntagare lämna inteckning förfrågningar anonymt och sedan ett obegränsat antal bolåneinstitut kan svara på låntagarnas privata Zillow konton genom att lämna inteckning citat. Låntagarna är anonym för långivarna.

Namn, adress, telefonnummer eller personnummer krävs inte. Baserat på den information som inteckning citat, från ett obegränsat antal långivare, kommer att skickas till den privata Mortgage Quotes avsnittet Zillow. Låntagaren kan sedan kontakta långivaren, antingen genom e-post eller telefon, och ställa fler frågor om lån citat eller ansöka om lånet.

LionSaves.com – refinansiera skuldkonsolidering – LionSaves är en HUD godkänd långivare som använder FHA och Fannie Mae refinansierar inteckning för att konsolidera skulder, för vilka besparingspotentialen kan vara hög. Designad för en låntagare med några skulder att konsolidera, begär kommissionen information utan att någon kontakt info. Sajten utför en grundlig och mer personlig analys för att ge en skuldkonsolidering / inteckning offert baserad på verkliga priser tid ränta medan låntagaren bibehåller sin integritet.

Om det inte finns tillräckligt kapital till payoff alla skulder, prioriterar det payoffs kreditkort för att maximera månadssparande. Låntagare kan leka med “what-if” scenarion och visa olika lån alternativ medan de förblir anonyma tills de väljer att ansöka om lån med LionSaves.

Mortgage Marvel.com – köp eller refinansiera-MortgageMarvel ger en anslutning portal till olika långivare. Det begär grundläggande information, inklusive lånebeloppet, fastighetsvärde och postnummer, och sedan returnerar en lista med priser som erbjuds av vissa långivare. Mortgage Marvel ger citat i fullständig avskildhet.

Det ger låntagaren möjlighet att få grova offerter snabbt genom att endast tre stycken av icke-privat information, kräver några antaganden, som listas högst upp på resultatsidan. Det visar up-to-date bolåneräntan och citat avgift från flera långivare i en lätt att förstå tabellen för att jämföra priser, avgifter, och annan information. Låntagare kan få en snabb titt på räntorna för lånet de överväger, och klicka sedan direkt till en långivare webbplats för att slutföra en låneansökan.