NY inteckning mäklare är en mäklare som förstår sitt ansvar gentemot sina kunder.

NY Mortgage Broker fungerar som en mellanhand som säljer bolån på uppdrag av privatpersoner eller olika företag. Idag som marknaderna för bolån har blivit mer konkurrenskraftiga, roll inteckning mäklare har blivit mer populärt. NY Mortgage mäklare gör denna roll på ett effektivt sätt.

De inteckning mäklare regleras för att säkerställa överensstämmelse med bank eller finans lagar i den jurisdiktion för konsumenten, omfattningen av förordningen beror på jurisdiktion.

Bankernas verksamhet kan delas in i retail banking, affär bank, som tillhandahåller tjänster till mid-market företag, corporate banking, private banking och investment banking, om aktiviteter på de finansiella marknaderna. De flesta banker är vinstdrivande, privata företag och en del ägs av staten, eller är icke-vinst organisationer.

Arten och omfattningen av en inteckning mäklare verksamhet varierar med jurisdiktion. Mäklaren i många fall ansvarar för de råd som är lämplig för låntagarnas omständigheterna och hålls ekonomiskt ansvarig om råd senare visat sig vara felaktig. I andra jurisdiktioner kan transaktionen utförs av mäklare begränsas till en försäljning jobb: peka låntagaren i riktning mot en lämplig långivare, ingen råd och en kommission samlats för försäljning.

Den NY Mortgage Broker skiljer sig från ett lån officer som han fungerar som en kanal mellan köparen och långivaren, medan lån officer vanligtvis arbetar direkt för långivaren. De flesta stater kräver inteckning mäklare måste vara licensierade. En inteckning mäklare är registrerad hos staten, och personligen ansvariga för någon gjort bedrägeri. NY inteckning mäklare förstår väl hans juridiska, moraliska och professionella ansvar samt skuld för att förhindra bedrägerier och helt avslöja om lånevillkor till både konsument och långivaren.

En stor del av de branscher bostadsinstituten är provision baserad. Potentiella kunder kan jämföra en långivarens lånevillkor till andras via annonser eller via internet offerter.

Lagarna har förbättrats en hel del till förmån för konsumenterna. En inteckning mäklare måste uppfylla normer som fastställts enligt lag att ta ut en avgift för en låntagare. Avgifterna måste vara den kombinerade hastigheten och kostnaderna får inte överstiga en lägre procentsats, utan att betraktas som “High Cost Mortgage”.

NY Mortgage Broker garanterar att leverera etiska tjänster till sina kunder lämnar dem med stor tillfredsställelse.