Norra Kalifornien lån modifiering

Komma att finansiera avskärmning och blankning är en primär anledning till att de flesta “skulle vara” investerare aldrig komma på den otroliga åtgärden. Vanligtvis, de flesta egenskaper sälja för i genomsnitt 70% av deras aktuella marknadsvärde. De flesta av dem går osålda och in i sfären av fastigheter som ägs av långivaren som utfärdade det ursprungliga lånet. Den viktigaste orsaken bakom aldrig köpt dessa egenskaper är bristen på kunskap inom fastighetsbranschen om hur att säkra finansieringen för att köpa dem.

Privata långivare är det första instrumentet för att köpa dessa fastigheter på avskärmning försäljning. Det finns två metoder för att säkra dessa fonder. Det första är att utnyttja en personligt ägd fastighet med eget kapital i det före försäljningen och använda dessa medel för att finansiera affären. Det är den enklare av de två metoderna för investeraren. Den andra är mer komplex. Investeraren måste hitta ett hårt pengar eller privata långivare, informera dem om deras avsikter och få dem att finansiera merparten av köpet. Nedan kommer jag att ge en beprövad och verklig metod för att åstadkomma detta.

• redovisa fastigheten som du kan köpa på försäljningen. Helst ska det vara en fastighet som köptes för flera år sedan och har massor av eget kapital kvar i den.
• Inspektera fastigheten och leta efter någon typ av skada som kommer att öka din rehab bekostnad.
• göra en del arbete i förväg så att långivaren vet har inga förhinder.
• Se till att göra försäkringen arbete i förväg så att fastigheten kan vara försäkrad inom några timmar att göra investeringar.
• Ha hela lånehandlingar från långivaren göras i förväg med bara utelämnade lånebeloppet. Med detta sätt, efter att budgivningen har ägt rum, kan du snabbt gå till långivare verksamhet, underteckna de dokument, betala för hemförsäkring, och uppnå kontroll för att slutföra försäljningen vid domstolsbyggnaden.
• Komplett dig Rehab snarast möjligt, refinansiera till ett vanligt lån, och få frukterna av att vara en triumferande avskärmning investerare.