noll ner hypotekslån – tips på att få godkänt

Noll ned hem finansiering handlar om att bli av med hinder i avslutande kostnader. Du kan handla i din hyra betalning för ett hus betalning utan att betala tusentals på balansdagen. Innan du börja utnyttja fördelarna av en egen bostad, se till att du följer dessa tips för att få godkänt för de bästa priserna.

kontrollera din kredit rapport

Årligen kontrollera din kredit rapport är en bra idé, speciellt om du ansöker om nya krediter. Se till att all information är korrekt. Om det finns fel, få dem fast. Annars kan du få betala tusentals i räntekostnader.

Medan du tittar på dina konton, hålla din skuld till ett minimum. En hög skuld till tal kan diskvalificera dig för en noll ner lån. Kontrollera också att den skuld du har är spridda över flera konton istället tuffast ett konto.

öka din kassa

Kassa bosätta långivarens nerver. Så du kanske överväga att likvidera aktier eller andra tillgångar när de ansöker om en inteckning. På ett minimum, långivare vilja se minst två månads utbetalningar som likvida medel. Du har möjlighet att återinvestera dessa medel efter det att lånet har avslutats.

leta efter rätt långivare

Inte alla långivare kommer att titta på ditt program på samma sätt. Varje företag har sin egen utlåning kriterier. Så börja din sökning genom att begära lån uppskattningar från flera finansiella institut. Du kan börja med en inteckning mäklare webbplats eller gå direkt till långivaren.

Det finns flera definitioner på noll ner hem finansiering. Det kan betyda ingen handpenning eller en rullad i avslutande kostnader. Det finns även bostadslån utan avslutande kostnader. Kontrollera lån citat och deras finstilta för att hitta den finansiering som bäst uppfyller dina finansiella mål.

alltid andra alternativ

Det finns andra alternativ för att undvika en handpenning. Ett alternativ är att få två inteckningar för att finansiera ditt hem köp. Det andra alternativet är att lägga pengar ner, men sedan vända och ta ett lån hem kapital. Detta alternativ brukar hjälpa dig att undvika att betala PMI.

Inte rusa in i någon inteckning. Forskning siffrorna och välja vad som fungerar bäst för dig och din budget.