noll ner hypotekslån – är 100% finansiera en bra idé och kan du få godkänt

Undrar du om du kan få godkänt för ett bostadslån med 100% finansiering? Undrar du också om det är en bra idé att få ett hypotekslån med några pengar ner? Här är några punkter att tänka på när du ansöker och överväga dina olika alternativ bolån.

För att kvalificera sig för 100% finansiering på ett köp hypotekslån, skulle det vara viktigt för dig att ha en kredit värdering av minst 600 eller högre. Om du är mellan 600-650 på din kreditvärdighet, kan du behöva gå igenom en subprime inteckning långivare för att få 100% finansieras.

Om din kredit värdering är högre än 650, kan du ansöka förmodligen med de flesta företag hypotekslån på nätet och att kunna få ett godkännande.

Om din kredit värdering är mellan 580 till 600, kommer du antagligen behöva minst 5% ner för att göra lånet arbetet med en subprime inteckning långivare.

Att få ett hypotekslån med 100% finansiering kan ibland innebära en högre skattesats. Ibland ett alternativ är att få en 80/20 lån, vilket är ett första och topplån, med den första inteckning är i en lägre takt och den andra inteckning att vara på en högre ränta. Fördelen att göra denna typ av lån är att det eliminerar behovet av PMI försäkring, vilket kan vara $ 100 eller mer i månaden, beroende på storleken på ditt lån.

Också överväga att få offerter för 100% finansiering och offerter för 95% finansiering, med dig, att sätta 5% ner. Se, om besparingar på räntan är värt att lägga pengar ner.

För att visa vår lista över rekommenderade inteckning långivare på nätet som kan ge 100% finansiering för bra och dåliga krediter, besök denna sida: http://www.abcloanguide.com/mortgageloans.shtml.