noll ner bostadslån

Även i en köparens marknad priserna på bostäder är högre än någonsin tidigare. På grund av detta, kan många människor inte råd handpenningen som krävs av dem i de flesta lån konvention hem. Av denna anledning är många långivare som erbjuder noll ner bostadslån. Detta är spännande för en hel del potentiella bostadsköpare som skulle älska att äga ett hem, men helt enkelt inte har några pengar att lägga ner på ett hem. Vem skulle inte älska att flytta in i ett hem utan att betala något?

vad du bör veta om noll ner bostadslån

När du börjar titta in noll ner bostadslån hittar du att det finns några olika alternativ för dig att välja mellan. I vissa fall kan du hitta 100% finansiering, vilket innebär att ditt lån är 100% finansierad och du behöver inte göra en handpenning. Detta är en hel del för den person som är seriös om att äga ett hem, men har inga pengar på banken. Vad du bör vara medveten om när du accepterar den här typen av lån erbjudande är att du oftast kommer att ha en högre ränta än vad du skulle göra om om du hade lagt ner ens tre procent av köpeskillingen. Dessutom bör du veta att din månatliga betalningar kommer att vara högre än vad de skulle ha varit inte bara på grund av den högre ränta, men på grund av det faktum att inga pengar har betalats som handpenning, och därmed hela lånebeloppet är fortfarande betalas. För många människor att kunna röra sig i utan att betala något är värt en något högre ersättning på grund av den högre ränta och ingen handpenning.

Det finns andra vägar att gå om att få vad är i huvudsak noll ner bostadslån. Dessa lån är faktiskt 97% finansieras och sedan andra program används för att täcka de tre procent som inte redovisas av långivaren. Det finns många program där ute för låg-och medelinkomsttagare fästen som hjälper låntagaren att betala sina avbetalningar samt deras avsluta kostnader på bostadslån. Detta kommer att tillåta människor att flytta in i deras hem utan att spendera ett öre, även om de inte har 100% finansiering. Det fina med dessa program är att många av dem inte kräver att låntagaren att betala tillbaka pengar!

Vad du bör veta är att även när du får en riktig nolla ner bostadslån, som också kallas 100% finansiering, kan du fortfarande behöva betala något när du går att stänga på ditt lån. Även om du inte behöver göra en handpenning på lånet du kan fortfarande vara ansvarig för avslutande kostnader. Utgående kostnader kan vara i tusentals dollar, så du måste fråga om detta och budget detta eftersom om du visar upp till stängning tomhänt du inte kommer att få nycklarna och affären kommer att falla igenom. Det finns program, som nämnts ovan, som faktiskt kommer att betala avslutande kostnader för kvalificerade låntagare, så om du inte har pengar för den avslutande kostnader du vill titta på dessa program eller se om du kan få säljaren av Fastigheten bidrar mot den avslutande kostnader för att göra dem mer överkomliga.