noll kostnad lån hur och varför

Det finns många fördelar med att göra ett noll kostnad lån. Den mest uppenbara är att det kostar dig ingenting. Den effektiva räntan är exakt samma som den anteckning takt. Hur ska vi göra det du frågar? Genom en lite högre ränta, vi som företag får extra ersättning från långivaren direkt. Med denna extra ersättning vi betalar för dina avslutande kostnader. Det är så enkelt är det!

Din betalning kommer oftast att vara lite högre än om du skulle betala avsluta kostnader och rulla dem i lånet. Men hur lång tid det skulle ta att få pengarna tillbaka genom månatliga betalningar skulle vanligtvis vara ute tidigare cirka 5 år. För att få din exakta kritiska punkten KONTAKTA OSS och få en gratis utvärdering.

De flesta människor kommer att refinansiera eller sälja innan de första 5 åren är upp på lånet. Att inte tala om det är ett plåster lån som syftar till att öka din kredit och sedan refinansiera. Med detta scenario är det definitivt det klokaste valet att göra eftersom du vet att du kommer att refinansiera igen inom de närmaste åren, kanske så snart ett par månader.

Ett annat skäl för att göra ett noll kostnad lån skulle vara, att om priserna råkar gå ner i framtiden, kan du refinansiera igen till den ursprungliga satsen som du skulle betala för. Och nu har kostar dig inget. Om ni minns tillbaka i slutet av 80-talet och 90-talet då priserna var mycket högre och det fanns en stadig nedåtgående trend, några av er kanske har refinansieras över fyra gånger och varje gång betala uppåt på $ 5.000 i avslutande kostnader. Det är $ 20.000 totalt tillbaka till ditt lån. Med ett noll kostnad Loan ditt saldo skulle ha förblivit densamma. Du kan alltid refinansiera till en lägre ränta, men dess mycket svårare att refinansiera till en lägre balans.

Om den enda gången du skulle inte vilja göra ett noll kostnad lånet skulle vara på några av de större lånebelopp på $ 600.000 och uppåt. Anledningen till detta är att räntan är tillämpliga på en större summa pengar och den kritiska punkten blir bara några år ut, utan bara besparingar efter den punkten. På ZeroCostLender.com vi kommer alltid att ge dig möjlighet att betala avslutande kostnader om du föredrar, i själva verket vissa scenarier kan motivera det. Ändå är jag säker på att du kommer att se att en noll kostnad lån är att föredra.

Scott Lambertus
scott@zerocostlender.com
877-302-5546