noll handpenning bolån

De dagar de flesta villaägare att sätta tio procent ned på en 30 år inteckning är sedan länge borta. Ett nytt alternativ är noll handpenning bolån.

noll handpenning bolån

När du letar efter ett lån, finns det några bra principer för att minnas. Först av allt, desto mer pengar kan du lägga ner på ett hem, desto mindre din ränta bli och desto bättre affär får du. Det andra, aldrig nöja sig med första erbjudandet du får, alltid åka runt och jämföra olika erbjudanden. Dessa anses principer, det är en form av lån som kan motsäga dem men fortfarande har sitt syfte: de noll handpenning bolån.

Noll ner lån betalning inteckning är precis som de låter, de tillåter dig att belåna ditt hem med en långivare utan att behöva lägga några pengar ner på lånet själv. Vad du bör veta om detta, först av allt, är att det bryter mot ovanstående principer och att denna form av lån bör eftersträvas som en sista utväg. Genom att begränsa dig till en noll handpenning hypotekslån, är du begränsar de erbjudanden du kan få från långivare, eftersom det vid den tidpunkten de flesta långivare kommer att erbjuda dig exakt samma affär. Dessutom kommer sätta några pengar ner leda till mycket högre räntor då du skulle betala på annat sätt.

Med detta sagt, noll handpenning bolån fortfarande tjänar sitt syfte. Dessa lån, eftersom de kräver ingen handpenning, är bra för dem som har svårt att komma upp med pengar besparingar som krävs för en handpenning på ett hem köp. Detta lån kan vara användbart i tider när marknaden är på en låg och börjar stiga, eftersom värdet på hemmet kommer att stiga efter det att lånet har tagits ut, och lånet kan användas i dessa fall, eftersom om den person som mottar Lånet väntar, kan marknadspriserna på hemmet stiga avsevärt under den tiden. Men kom ihåg, när du använder en något ned lån betalning inteckning, äger banken fullständig rättvisa i hemmet och dessa ger dig ingen hävstång för att ta emot lån mot ditt eget kapital. Du kommer bara att tjäna eget kapital som du betalar av hemmet och eftersom värdet på hemmet ökar.

Vid första anblicken, noll handpenning lån låter som en hel del. I sanning, bör de användas som en sista utväg med tanke på att du kommer att betala betydligt mer i ränta över längden på lånet. Vid slutet av dagen, men att äga ett hem är bättre än att inte äga en, så lånen säkert ha sin plats på marknaden.