New York bostadslån arbetar hårt, ärligt och intelligent.

En inteckning konsult är en oberoende agent, en mellanhand mellan dig som konsument och bolåneinstitutet. Den inteckning konsult kommer att handla de tillgängliga långivare för att hitta den inteckning produkt som erbjuder den bästa kombinationen av funktioner, alternativ och priser för att passa dina individuella omständigheter. Den bästa delen – beroende på din kredit bilden – det finns ingen kostnad för konsumenten för tjänsten. Den inteckning konsult arvode betalas normalt ut av långivaren.

En inteckning konsult sätta ihop transaktioner mellan långivare och låntagare. De har tillgång till många olika långivare, men fungerar inte för dem som de arbetar för kunderna. New York bostadslån råd självständigt och konstruerar den bästa inteckning plan, som vanligtvis kostar kunden mindre än om de direkt går till långivaren själva.

Med New York bostadslån kunden kan få det bästa av två världar – tillgång till stora bank kostar pengar med lägre omkostnader och bättre service.
The New York bostadslån arbetar hårt, ärligt och intelligent. De är lojala till kunden eftersom de delar övertygelsen om att kunden ska behandlas som en person, inte ett lån nummer. Kunden ska ha samma kontaktperson, från början till slut under hela transaktionen. Detta en-person-kontakt är tillgänglig 24 timmar per dygn / 7 dagar i veckan.

New York Bostadslån tror på att vara mycket noggrann med citat angående räntor och beräknade kostnader stängning – och, vi tar denna tro ett steg längre – vi deltar uppgörelse med varenda en av våra kunder för att se vad vi citerade i början är det som visar i slutet av långivaren.

New York bostadslån anser också att det är viktigt för kunderna att förstå de frågor som påverkar de beslut som de bara kan göra. New York bostadslån tar sig tid att ge nödvändig information eftersom endast en välinformerad kunden kan fatta de bästa besluten.

New York bostadslån förstår dessa begrepp som ofta inte förstås av de flesta inteckning upphovsmän – fastighetsskatt och fara försäkring konton spärrade, investerare rapportering, aktiviteter insamling, avskärmning lag, och viktigast av allt, förståelsen av de rättsliga instrument som alla låntagare måste underteckna vid stängning.

New York bostadslån tror på ärlighet, hårt arbete, och uppmärksamhet på varje detalj i samband med kund-och hypotekslån. De ger korrekta prisuppgifter. Inteckning-relaterade avslutande kostnader vid avveckling är exakt samma som ursprungligen citerade. New York bostadslån garanterar professionella och förtrolig samverkan med kunder.

En inteckning konsult är användbart för någon av de kunder som med fluktuation i räntan av mark, husägare har blivit mer aggressiva när de söker efter de bästa möjliga villkor från en långivare. Överklagandet av en inteckning konsult är möjligheten för dig att effektivt söka en stor del av inteckning industrin för optimala villkor, snarare än att förhandla personligen med endast en eller ett fåtal långivare.

En inteckning konsult kan också vara en oberoende källa till information och en opartisk hjälp att vada genom den myriad av alternativ som finns i inteckning industrin idag.