New Jersey inteckning – vad som väntar när man köper ett hem i New Jersey

Kanske du ska köpa din första hem i New Jersey, eller kanske du flyttar till New Jersey från en annan stat. Hursomhelst, är det viktigt att du utbilda dig på New Jersey bostadslån innan shopping för ett hem och inteckning. Den här artikeln förklarar vad du behöver veta innan du köper ett hem i New Jersey:

Medianvärdet priset på ett hem i New Jersey är $ 170.800. Hem i New Jersey uppskattar vid hastigheter över riksgenomsnittet. I själva verket, New Jersey hem uppskattning priser placera dem 9th rangordnas i nationen. Dessutom genomsnittliga räntesatserna i New Jersey är under riksgenomsnittet. Däremot är graden av sysselsättningstillväxten under riksgenomsnittet.

Priset på bostäder i New Jersey varierar kraftigt mellan postnummer. Till exempel, i Long Beach Island, New Jersey, den median priset på ett hem i sommaren 2005 var $ 850.000, men i Wyckoff, New Jersey, medianen priset för ett hem var $ 550.000 och i Parsippany, New Jersey, det var $ 350.000.

New Jersey State lag förbjuder linjer hem kapital kredit på primära bostäder. De är dock tillåtna på fritidsbostäder. Dessutom begränsar New Jersey lag storleken på avgifter på topplån.

För närvarande är New Jersey i färd med att anta ett nytt hem “citron lag.” Lagstiftare såg denna lag som behövs efter den statliga kommissionen för undersökningar funnit att det fanns betydande korruption, “slöseri, bedrägeri och missbruk” förhärskande i nya hem konstruktion .