New Hampshire inteckning – vad som väntar när man köper ett hem i New Hampshire

Kanske du ska köpa din första hem i New Hampshire, eller kanske du flyttar till New Hampshire från en annan stat. Hursomhelst, är det viktigt att du utbilda dig på New Hampshire bostadslån innan shopping för ett hem och inteckning. Den här artikeln förklarar vad du behöver veta innan du köper ett hem i New Hampshire:

Medianvärdet priset på ett hem i New Hampshire är $ 133.300. Nyligen har hem i New Hampshire varit uppskattar vid hastigheter över det nationella genomsnittet. Som ett resultat, inkomstnivåerna i många delar av New Hampshire är för låga för att köpa en median-från hem med en konventionell lån. I själva verket, villaägare i många New Hampshire städer betalar mer än den rekommenderade 30% av sina inkomster mot bostäder.

Genomsnittlig ränta i New Hampshire är under riksgenomsnittet, och jobbtillväxten priser gäller också under riksgenomsnittet. Däremot har New Hampshire sett en topp i sin befolkning under de senaste åren. I själva verket har New Hampshire hade den högsta befolkningstillväxten i hela New England.

I New Hampshire, kan långivare ut avgifter som för tjänster i samband med en första inteckning i en primär bostad. Dock har långivaren att utfärda en skriftlig utlämnande som anger mängden och syftet med alla avgifter och kostnader.