negativa kredit remortgage – remortgage med dålig kredit och spara money_

Vem har nytta av negativa kredit remortgages? Svaret är alla husägare med mindre än perfekt kredit. De som har ett antal höga räntor kreditkort och en del eget kapital i sina hem kommer att gynnas ännu mer. Eftersom räntorna är så låga just nu nästan alla husägare kommer att spara pengar med en remortgage eller en refinansiering, även de med dålig kredit.

Negativa kredit Remortgages kommer alltid att ha en ränta som är högre än en remortgage med god kredit. Dessa remortgages är vanligtvis mellan 2 och 6% högre än en vanlig en. Trots att räntorna är högre än ett lån med god kredit, betydande besparingar är möjliga.

Det finns gott om villaägare över hela landet som har bolån med en ränta på 14% eller mer. Om dessa husägare skulle ansöka om negativa kredit Remortgages, skulle de säkra sannolikt ett lån runt 10%, vilket sparar tusentals över livet i sin inteckning.

Det finns få saker som låntagare bör göra när man överväger en dålig kredit remortgage. Det kan kräva lite extra ansträngning för att hitta den bästa räntan, men arbetet kommer att löna sig i längden. Du kan remortgage med dålig kredit, men du kommer att behöva göra mer forskning och få en god förståelse för processen. Inte alla kan göra en remortgage bostadslån, men om du kan det är verkligen värt ansträngningen.

En av de största faktorerna för din ränta kommer att vara din kredit värdering. Detta är ett område som kan ta lite arbete för att få din kredit poäng upp. Det kan ta lite tid, men det kan göras.

Innan du ansöker om ett hem remortgage lån, försöka klara upp eventuella fläckar som finns på din kredit rapport. Kontrollera att alla uppgifter stämmer och om det inte få det korrigerat med de tre stora kreditbyråer. Om du kan betala av några kreditkort, gör det. Ju högre poäng är, desto lägre blir din ränta kommer att bli. Spara även några punkter på din ränta kan spara mycket pengar genom åren.

Det lönar sig att shoppa runt lite när man tittar på negativa kredit remortgages. Det är en bra idé att överväga att använda en inteckning mäklare eftersom de kan skicka din ansökan till flera långivare, så att du kan hitta den lägsta möjliga. Men även innan du kontaktar en inteckning mäklare du kan göra en hel del av din forskning på Internet.

Om du har en del eget kapital i ditt hem kommer du att ha en lättare tid med en refinansiering av ditt hem än om du inte gör det. Du kan även använda en del av detta kapital för att betala höga räntesats kreditkort och spara ännu mer pengar. Eftersom långivare idag är tveksamma till att låna ut pengar till någon, kommer att ha några säkerheter gå en lång väg att få ett snabbt godkännande.

Medan säkra Negativa kredit Remortgages tar en liten ansträngning, de är ett alternativ till låntagare med mindre än perfekt kredit. Det viktigaste du behöver är tålamod och ihållande. Stick med det och du kommer att hitta ett lån pengar att spara som är rätt för dig!