negativa kredit remortgage omdöme

Eftersom antalet människor med dåliga krediter ökar, ökar antalet företag som erbjuder negativa kredit remortgage också. En annan effekt av detta ökade potentiella kunder är en sänkning av räntorna på remortgages för människor med dålig kredit historia. Om du är en av dem som funderar på en ansökan om en remortgage, kommer denna guide hjälper dig att avgöra genom att berätta varför du ska göra det, och varför du inte borde.

Det finns flera anledningar till att människor med dålig kredit poster ansöker om en dålig kredit remortgage. En är att ansöka om ett remortgage ger dig en chans att förbättra din kredit poäng. De flesta av villkoren för denna typ av remortgage är tuffare än de vanliga bolån. Eftersom kredit värderingar bygger på hur väl en person hanterar sina krediter, då kunna betala denna typ av lån i tid kommer definitivt att förbättra din kredit värdering. Människor också gälla för denna typ av remortgaging är att det kan smälta alla sina skulder till en enda skuld genom att använda lånade pengar för att betala resten av sina skulder. De säkerheter som används för en dålig kredit lån är ditt hus, och eftersom husen tenderar att uppskatta sitt värde över tiden, så du kan faktiskt få extra pengar även efter att du har betalat resten av alla dina skulder.

Det finns så mycket nackdelar som det kan finnas fördelar med att få en negativ kredit remortgage. Kom ihåg att ditt hus är din säkerhet. Detta kan inte vara ett problem om du har fler än ett hus, men att fallet är så sällsynt med tanke på att du har en dålig kredit, det vill säga endast om personer med dåliga krediter som har två eller hus existerar. Med ditt hus som fungerar som din säkerhet, finns det en chans att du är nästa att bli hemlösa om du har kvar mycket långt efter dina betalningar. En annan anledning till varför du inte bör gälla för en remortgage är att mortgagees ibland tenderar att omfatta ytterligare avgifter som inte har tagits upp på kontraktet. Sådana kostnader omfattar juridisk rådgivning avgifter, finansiella konsulter, samt fastigheter avgifter utvecklingssamtal. Det finns också en möjlighet att de besparingar som du tror att du fick från remortgaging bara kommer att hamna betalas till ränta på ditt lån.

Att ansöka om en remortgage, särskilt om du har en dålig kredit historia, är ett mycket riskabelt steg om du försöker att komma in i ett liv fritt från skuld för dig själv och din familj. Men med ett smart beslut, disciplin och hårt arbete, är chansen troligt att du faktiskt kommer att få skuldfritt liv som du drömmer med en negativ kredit remortgage.