negativa kredit inteckningar – hem köper tips

Dåliga krediter hypotekslån är tillgängliga för personer med konkurser, utmätningar, repo-talet, låg kreditvärdighet, etc. Tyvärr har en negativ kreditvärdighet innebär en högre boränta och ett begränsat urval av långivare. Fortfarande finns det många bostadslån att välja mellan. Således kan husköpare med dålig kredit kvalificerar lätt för en inteckning.

som är inteckning mäklare?

Om att köpa ett hem med dåliga krediter, är en inteckning mäklare din bästa vän. Utan att använda en mäklare, att välja rätt hypotekslån är tidskrävande. Detta skulle innebära att kontakta flera privata långivare, och frågat om deras krav bolån. Eftersom ett stort antal traditionella långivare gynna bostadsköpare med avbetalningar och höga poäng kredit, personer med dåliga krediter kommer inte att vara berättigade till de flesta bank eller Credit Union lån.

Ett bättre utnyttjande av tid skulle innebära att kontakta en mäklare när beslut har fattats för att köpa ett hem. Inteckning mäklare har associationer till flera olika typer av långivare, inklusive ett omfattande urval av sub prime eller dåliga långivare kredit inteckning. Följaktligen mäklare är kapabla att snabbt matcha husköpare med lämpliga låneprogram.

hur man ansöker om bolån

Husköpare har valet att använda en lokal inteckning mäklare eller en nätmäklare. Båda kommer att ha tillgång till en stor databas av bolån. Men att tillämpa på nätet är mycket enklare och bekvämare.

Nätmäklare webbplatser erbjuder ingen skyldighet inteckning citat. Baserat på den medföljande information, såsom kreditvärdighet, inkomst, önskade lånebeloppet, och skulder, kommer mäklaren sortera genom olika bolåneinstitut, och remittera en offert. I genomsnitt kommer husköpare få minst tre offerter från olika långivare.

öka chanserna att få ett bättre pris

Husköpare med låg kreditvärdighet bör inte förvänta sig den bästa bolåneräntan. Naturligtvis finns det sätt att förbättra dina odds att få en låg ränta inteckning. Minst tolv månader innan de ansöker om ett hypotekslån, göra en insats för att öka din kreditvärdighet.

Merparten av tiden, kan detta åstadkommas genom att helt enkelt betala räkningar i tid och minska skulder. Andra sätt att höja kredit värdering innebär att hålla kredit konton öppnats, begränsa antalet kredit förfrågningar, och betala av höga räntor kreditkort.