negativa kredit inteckningar – fastigheter upplåning med disharmoniska kredit

Hur långt kan man gå för att få det rätta? Du skulle inte emot att göra en extra ansträngning för att få det. Detsamma gäller med bolån. Och speciellt med inteckning för negativa kredit. Det tar tid och tålamod för att få den rätta.

Negativa kredit inteckningar är avsedd för de inteckning människor som kämpar med aftermaths att ha negativa kredit. Vissa långivare specialiserade på negativa kredit inteckningar. De är inte kompromisslös med kvalifikationer för negativa kredit inteckningar. Med negativa kredit skulle inte minska dina chanser att hitta en inteckning.

Om du har negativa kredit, bör du börja med att kontrollera din kredit värdering. Kredit värdering är lätt tillgänglig på de tre kreditupplysningsföretag – Experian, Equifax och Trans unionen. Eller du kan få din senaste FICO poäng. En kredit värdering kommer att ge långivaren med information om kreditrisk är du som låntagare. Att känna din kredit värdering kommer att berätta var du står som en negativ kredit låntagaren. Även detta kommer att hindra dig från att bli lurade av långivaren. Långivare kan ta ut mer ränta för negativa kredit än tillämpliga.

För en negativ kredit inteckning låntagaren korrekt kredit värdering kommer att bära mycket av värde. Den kredit värdering varierar från 500 till 720. Eftersom du har negativ kredit din kredit värdering kan vara lägre än 580. Negativa kredit låntagaren kommer att ha en av följande på sin kredit historia.

Sena betalningar: aktualitet betalningarna håller högsta poäng i din kredit värdering. Din kredit värdering minskar med 15-40% med trettio dagars sena betalningar.

Kreditbeståndet: Du kan ha några sena betalningar ännu negativa kredit värdering. Detta eftersom du har utestående skuld. Detta kan bero på att du har dragit över din kreditgräns. Försök att distribuera denna Övertrassering och du kommer att finna att du har förbättrat din kredit värdering på bara några veckor.

Konkurs – Konkurs kommer att resultera i negativa kredit. För en negativ kredit inteckning, kommer det vara mer fördelaktigt om du har ett kapitel 13 konkurs snarare än ett kapitel 7.

Utestängning – En avskärmning kvar på din kredit rapport för 7-10 år och kommer att innebära negativa kredit om du vill ha en inteckning.

CCJ – länet domar eller något domstolsavgörande kommer att innebära att du måste ansöka om negativa kredit.

Kreditkontroller – Många kreditprövning kan också resultera i negativa kredit. Mortgage långivare är tveksamt om det finns många kreditkontroller.

Mortgage långivare är oftast acceptabelt av negativa kredit. Detta beror på att inteckning innebär att du ger ditt hem som säkerhet för lånebeloppet. Ett hem har en hel del latent kapital. En bra stabil inkomst, bra eget kapital och handpenning kommer att hjälpa dig att övervinna efterdyningarna av negativa kredit. Den handpenning för negativa kredit inteckning är 10-20%. Olika bolåneinstitut har olika kriterier för negativa kredit inteckning. Detta kommer att innebära att du kommer att behöva resa långt och brett på webben utrymme att hitta en långivare har lånevillkor som passar dig.

Bara sluta göra någon kredit misstag när du ansöker om negativa kredit inteckningar.

• Dröj inte betalningar på din negativa kredit inteckning.
• Stäng inte konton.
• Inte försumma roterande konton som kreditkort. Begränsa användningen av kreditkort till ett minimum.
• Inte bortse din kreditgräns.
• Ignorera inte någon negativ information om ditt kreditkort. Försök att rensa den, det kommer att kosta dig en hel del om det stannar.

Negativa kredit inteckning är kopplad till höga räntor. Dock kan detta inte vara fallet med dig. Kom ihåg att när du har tagit negativa kredit inteckning och börja göra regelbundna månatliga betalningar, i sinom tid kommer du att ha en ny förbättrad kredit historia.

Så vad händer om du inte överensstämmer med den traditionella inteckning reglerna. Om du har fått veta att du inte kan få lån för negativa kredit, det är helt enkelt inte sant. Och om du säger att du inte kan hjälpas sedan börja hjälpa dig med forskning. Shoppa runt för negativa kredit inteckning kommer att göra dig medveten om vad du kan få med negativa kredit inteckningar på dina villkor. En smart shopper håller på att leta runt tills han hittar det rätta. Så, kan hur långt du går för att få det rätta?