negativa kredit inteckningar – bostadslån för människor med dålig kredit

Bolåneinstitut erbjuder många finansieringsalternativ för människor med negativa kredit. För dem som inte uppfyller kraven för ett A-lån, kan du använda en B, C eller D lån för att finansiera köpet av ditt hem.

Dessa bostadslån erbjuda kortfristig finansiering tills din kredit värdering förbättras och du kan kvalificera sig för ett lån med lägre räntor.

negativa kredit

Negativa kredit är när du har en konkurs, utmätning, eller flera sena betalningar i din kredit historia. Du kan mildra dessa märken på din kredit rapport genom att ta ett brev som förklarar omständigheterna. En hälsorisk eller tillfällig förlust av arbete kan hjälpa långivare över ser din kredit fläckar.

Stora avbetalningar kan också bidra till att minska din kreditrisk för långivarna, kvalificera dig för ett lån. Fastighetens läge är också en faktor. Men även med dålig kredit, kan du köpa ditt hem med en B, C eller D lånet.

b, c, och d lån

B, C, och D lån baseras på din kreditrisk, vilket inkluderar din kredit värdering, inkomstnivå, och handpenning. Så ett B-lån kommer att ha högre priser än ett A-lån, men lägre än en C-eller D-lån. Även om du inte kan ändra din kredit numret natten, kan du förbättra dina utlåning faktorer och kvalificera sig för bättre priser genom att öka din handpenning och minska din inteckning belopp.

kortsiktiga lösningar

Subprime finansiering, som inkluderar B, C, och D lån, erbjuder en kortsiktig lösning tills du förbättra din kredit värdering. En justerbar sats inteckning (ARM) erbjuder lägre priser än en fix ränta inteckning och vettigt om du planerar att refinansiera för bättre priser och villkor i framtiden. En ARM kommer att ha låga priser för 1 till 7 år och sedan justera efter den perioden baserat på dina lånevillkor.

Om du hittar en bra hastighet även med en subprime långivare och du planerar att tillbringa flera år i ditt hem, kanske du bestämmer dig för en fast ränta inteckning kommer att spara pengar i det långa loppet. Innan du bestämmer dig för någon typ av inteckning, se till att du jämföra risknivåer och räntekostnader på lång sikt.