negativa kredit inteckning mäklare avgifter

Bara för att du lider av negativa kredit, betyder det inte att du automatiskt kommer att behöva använda sig av en inteckning mäklare som tar ut en stor avgift när hjälper du ansöka om en negativ kredit inteckning.

Även de avgifter som riktar sig till negativa sökande kredit inteckning är vanligtvis hög jämfört med sökande med ren kredit, vissa mäklare väljer att inte dra nytta av situationen och inte tar ut för höga avgifter för sina negativa kredit kunder.

Inteckning mäklare har varit kända för att ladda upp till 5% som ett courtage för negativa kredit inteckningar bara för att kunden har en dålig kredit historia och kommer att ha något annat val än att acceptera vad inteckning de kan få.

Sådana inteckning mäklare motivera sina höga avgifter genom att antyda att det är svårare och tidskrävande att källan och process en negativ kredit inteckning ansökan än det är för en ren kredit inteckning. Detta är inte nödvändigtvis sant, och köpare bör vara medvetna om detta.

Även om det är lite extra arbete som krävs när en klient har negativa kredit, är det förmodligen inte tillräckligt för att motivera en så stor ökning av avgifterna, som vanligtvis sträcker sig från 0% till 1% för rena applikationer kredit inteckning.

Om du lider av negativa kredit, kan det vara nödvändigt för dig att anlita en inteckning mäklare för att hjälpa dig hitta en negativ kredit inteckning för att passa dina behov.

Var dock medveten om att det kanske inte är nödvändigt att betala orimliga avgifter för att säkra en sådan inteckning. Även om de flesta inteckning mäklare kommer att ta ut för höga avgifter för skadliga program kredit inteckning, kommer vissa inte, så det lönar sig att shoppa runt.