negativ remortgage förutsättningslös översyn

Då, när du har en dålig kredit historia, säkra en inteckning kontrakt är aldrig ett alternativ om du vill förbättra din kredit värdering. Men nu, tiderna har förändrats, kan du få en dålig kredit remortgage med ditt hem, även om du har mött County Court Domar (CCJs), eller ens avgifter konkurs. Inte ens våga tro att detta hände på grund av ett mirakel. I själva verket finns det en förklaring till detta – antalet personer med dålig kredit poster har ökat därigenom tvingar inteckning marknaden som innebär att de med dåliga krediter historia i listan över möjliga mortgagors.

De villkor som är nödvändiga för att möjliggöra en med dålig kredit poster för att få en inteckning varierar från bolag till bolag. Men de flesta av dem kräver bara att du har ett stabilt jobb, och kommer att be om information om hela din ekonomiska situation att känna till villkoren i avtalet. Säkra en dålig kredit remortgage är lättare jämfört med första gången dåliga krediter hypotekslån eftersom panträtten för huset i ditt tidigare inteckning kontrakt kommer att fungera som back-up för din nya inteckning. Med andra ord, kommer de flesta låneinstitut vara mycket villiga att ge dig en inteckning eftersom de kunde använda en kvarstad av huset och sälja det där huset i fall att de inte har erhållit betalning i tid.

Det bästa sättet att använda en dålig kredit remortgage är genom refinansiering själv, du ansöka om en inteckning för att betala för dina tidigare inteckning. Genom att göra detta ger du också dig själv en möjlighet att förbättra din kredit poäng genom att betala i tid.

Men att få en dålig kredit remortgage också har sina egna risker, så se till att ansöka om inteckning företag som specialiserat sig på denna form av utlåning. Det rekommenderas också att du kolla in mer än ett dåligt sällskap kredit inteckning för att se till att du hittar den lägsta möjliga räntan som du kan ha. Det är tack vare den snäva färdigställande i inteckning marknaden att räntorna fortsätter att sänka, speciellt på dåliga krediter hypotekslån. En annan sak att tänka på när man ansöker om bolån när du har dålig kredit poster är den kronologiska mellan tidpunkten för din ansökan och tidpunkten för din kredit problem. Kontrollera att du har tagit del av även de minsta detaljerna i din personliga balansräkning och register kredit för att vara säker på att fel inte kommer att begås på kontraktet.