när sko shopping lika remortgage

Varje säsong finns det en sko som jag helt eftertraktar. Förra säsongen var det halva längden cowboykänga som var perfekt för mina kortare ben. Jag kunde bara inte bestämma mellan den platta versionen och blocket krängt versionen, så jag fick både att lösa mitt sinne. Jag kan inte säga att jag har slitna någon av dem mer än två gånger men de säker ser ganska sitter i mitt antika ek garderob.

Den här säsongen är det gladiator plattform sandal, särskilt de nya Gucci snakeskin effekt gladiator klackar med chunky guld dragkedja upp fronten. Ahhh! Min mun föll bokstavligen öppna när jag fick syn på denna sko på stylefinder.com men jag kan inte bestämma hur jag skulle kunna motivera att spendera £ 800 på ett par skor. Jag kan bara inte sluta tänka på hur mina långa brunbrända ben ser ut i toppade med dessa underbara strappy underverk!

Naturligtvis finns det så många andra trender som jag vill köpa in denna säsong, trender som smädar mig från de glansiga sidorna i Grazia och Vouge. Grovstickat mot naken hud, svängande mocka tofsar du bara vill slå och detta seasons LPD (det är lite lila klänning för er som inte har koll).

Efter att ha sett den fantastiska filmen “Almost Famous” häromdagen, fann jag att jag hade en oemotståndlig lust att gå ut och köpa alla saker luxe boho och hoppa runt huset till Van Morrison och Cat Stevens (det är där den andra utflykt i cowboy stövlar kommer in – om du kan räkna kråma runt min penthouse som en “utflykt”). Det enda problemet med det var när jag kom till mina sinnen dagen efteråt insåg jag att luxe boho var bara inte min stil. Jag var tvungen att schlep runt i sommarregn till varje butik jag hade varit att bara gå tillbaka min sjuka tanke på bytet.

Det är det bästa med att handla på internet. Om du sluta med något som du inte gillar så behöver du bara pop det rätt tillbaka i stolpen. Ett stopp vid postkontoret är bättre än att slösa din lunchtid timme eller dyrbara lördag återbesöka dina mode misstag. Du slutar alltid med att ansluta sig till en kö storleken på en Primark öppna dag eller fastna bakom någon med ett berg av saker som också vill ha den gåva inslagna.

Jag vet att somliga kommer moan om kostnaden för porto, men jag skulle hellre tillbringa några pounds att några timmars tid. Om du tänker på bekostnad av bensin och parkering sedan porto är verkligen inte verkar så dyrt för privilegiet att prova kläder i bekvämligheten av ditt eget hem, eller hur?

Mitt nästa köp blir en floaty chiffong fitta rosett blus för att gå med mina svarta skinny jeans tillsammans med en stor plast manschett med ett glas juvel att matcha. Jag är fast besluten att åka runt och hitta exakt vad jag vill ha på internet i stället för att riskera att spänningen i omedelbar inköp i en glittrande butik eller high street butik.

När det gäller min första kärlek, kommer dessa 800 £ gladiatorer måste vänta tills jag kan remortgage mitt hus.