när man ska börja söka en inteckning för ett nytt inköp

Du har fattat beslutet att köpa ett hem och börja titta på fastigheter. Innan du får rulla, bör du börja att försöka hitta den bästa inteckning alternativet för din situation.

när man ska börja söka en inteckning för ett nytt inköp

De flesta människor börjar shopping för en inteckning i sista minuten och nöja sig med första erbjudandet de får. Detta är en absolut hemsk sak att göra. Ett hus är en av de viktigaste sakerna du någonsin kommer att kunna äga och att få en inteckning i det huset, eller, mer korrekt, är att få den bästa inteckning möjliga på det huset bara alltför viktig. Det enda sättet du kommer att kunna hitta den perfekta inteckning är att shoppa runt.

Självklart innebär detta att du ska börja leta så fort som möjligt. Vänta inte till sista minuten för att söka inteckning alternativ, snarare lämna dig själv så mycket tid som möjligt att gå igenom så många långivare som du kan och se vad alla har att erbjuda. Varje långivare är olika och ger olika planer med olika skattesatser och olika saker knutna till dessa inteckning planer. Du behöver tid att gå igenom alla dessa olika erbjudanden och sortera ut de goda från de dåliga. Om du inte har perfekt kredit, använda en inteckning mäklare för att hitta den bästa lösningen. Det är allt de gör, så att de kan ge dig en enorm försprång.

Om du väntar till sista minuten att hitta en inteckning du kommer att tvingas att sätta sig på ett tidigt och kan hamna kostar dig tiotusentals dollar i det långa loppet. En procentenhet av intresse kan tyckas vara en liten summa, men när det en procentenhet används på en inteckning av hundratusentals dollar baserat på 20 till 30 år, att en procentenhet kan hamna motsvarande tiotusentals dollar! Att pengar är allt intresse som betalas till långivaren. Du har bättre användningsområden för dina pengar, inte tillåter en långivare att ta mer från dig än han måste. Shoppa runt och hitta lägsta ränta och bästa inteckning plan möjliga.

Det rekommenderas att börja shoppa för en inteckning så snart du bestämmer dig för att du kan vara intresserad av att köpa ett hem. Du behöver inte bli alltför allvarliga, men kolla in de stora banker och långivare som du känner till att börja med. Lay del förarbete och få lite feedback. Börja göra några mål för hur mycket du behöver och vilken typ av ränta du vill. Det är mycket lämpligt att få lånelöfte för ett lån om det alls är möjligt. Förvara dessa saker i åtanke och shoppa runt för att hitta den bästa planen möjligt.