när få en inteckning i Jacksonville, är det mycket viktigt att få bostadslån som är rätt för dig, så ska du bestämma om du vill ha en fast

När får en inteckning i Jacksonville, är det mycket viktigt att få bostadslån som är rätt för dig, så ska du bestämma om du vill ha en fast eller justerbar ränta hem inteckning i Jacksonville. I en fast ränta inteckning, är den räntesats under hela lånets löptid, dessa är de vanligaste formerna av bostadslån. Å andra sidan, med justerbar ränta inteckningar (ARM), som namnet antyder, kan räntorna gå upp eller ned baseras på marknadsmässiga villkor, såsom priser för statsobligationer, även om det ursprungliga priset är vanligtvis lägre än den nuvarande marknadsräntan. Men om priserna går upp, så varför jag vill ha en ARM?

Det finns vissa villkor för en ARM kan vara mer önskvärt. Till exempel, om du kommer att leva i Jacksonville för bara några år och sedan sälja huset, kommer räntehöjningar inte vara för mycket av en oro. Du kanske också vill kvalificera sig för en större lånebeloppet, i vilket fall den lägre initial hastighet kan hjälpa dig att göra det. Och om du räknar med att du kommer att främjas och njut av en större lön i ett par år, kanske möjligheten att räntehöjningar kompenseras av den ökade mängden pengar tillgängliga för dig.

Om du fortfarande är osäker, bör du diskutera de olika typer av hem inteckning i Jacksonville med din inteckning mäklare som han kommer att hjälpa dig att reda ut dina alternativ. Bara se till att du förstår alla lån bestämmelserna grundligt och inte vara pressad att gå med på ett bostadslån du inte är helt bekväm med.