när baby boomers behöver ett nytt hem den förändrade scenen av fastigheter

Nu när barnen är i hemmet, vilka är föräldrar planerar för framtiden? Alltmer studier finner de vill spela.

Enligt en färsk undersökning från Institutet för bostads-Amerika, är baby boomers nedskärningar sina ägodelar och uppehållsrum, och letar efter en mer bekväm livsstil. Baby boomers har en äventyrlig anda, och tittar på att leva livet till sin fulla potential. De älskar att resa, och allt föredrar bostäder med låga underhållskostnader nivåer, som lätt kan låsas upp och lämnade för veckor eller månader i sträck.

Vad betyder allt detta för fastighetsbranschen? Det kommer att bli ett stort uppsving under de kommande åren för hög kvalitet, låga underhållskostnader hem.

Aktiva vuxna funderar på att handla-ner sina nuvarande hem. Handeln är nere inte synonymt med mindre, lägre kvalitet hem. Istället söker de bostäder som har mer önskvärda egenskaper – hem med en första våningen sovrum, en våningar bostäder och bostadsrätter. De kräver den högsta av lyxartiklar, och kommer att investera i många av de extrafunktioner som de inte hade råd när barnuppfostran. Saker som media rum, hemmakontor och hem gym kommer nu vara normen.

Enligt 50 + Bostäder rådet med National Association of Home Builders, över 10.000 människor vänder 50 varje dag, och 50 + konsumenter för mer än en fjärdedel av alla nya hem försäljning. Dessa siffror kan ge en hel del inblick i framtiden för fastighetsmarknaden.

Aktiva vuxna samhällen kommer att fortsätta växa

Den aktiva vuxna bostadsmarknaden var nyligen en uppskattningsvis $ 51000000000, och dessa siffror förväntas växa kraftigt.

Som baby boomers blir utflugna, kommer deras behov och önskemål förändras. Istället för att ha ett stort hem med massor av sovrum och utanför spelutrymme, kommer de att kräva mer effektivt utnyttjande av sina resurser.

Men medan deras bostäder behov kan förändras, kommer en sak förändras inte: önskan att stanna involverade i samhället.

Aktiva vuxna samhällen kommer inte att likna de traditionella pensionering samhällen i det förflutna.

I det förflutna, tog äldreboenden tankarna till begreppet hemtjänst eller bor i en långsammare takt. Inget mer. Den nya “pension livsstil” ger en mängd olika egenskaper, och mer än någonsin branschexperter är att finna de måste omdefiniera pension levande, och låt baby boomers att skapa sina egna distinkta aktiva samhällen.

Aktiva vuxna upptäcker att de kan leva lyckligare och friskare liv genom att välja att leva på sina egna villkor. De väljer stadsområden som ger dem enkel tillgång till en mängd olika mångkulturella aktiviteter och alternativ.

Denna generationen föredrar att flytta in i ett hem som ger dem möjlighet att åldras på plats, eller att bo kvar i sina hem självständigt och bekvämt, oavsett ålder eller förmåga.

Men de kommer inte att offra bekvämt boende för idag. Bostäder bör ge ett bekvämt boende nu, och ger enkla förändringar för att göra bostäder tillgängliga i framtiden eftersom behoven förändras.

Aktiva vuxna samhällen kommer att erbjuda ett brett utbud av aktiviteter och bekvämligheter.

Till skillnad från tidigare generationer, vill baby boomers inte att komma bort från allt. Istället föredrar de att vara i hjärtat av samhället. Det letar efter lämpliga bostäder som tillåter dem att vara nära kulturella och andliga nav som håller dem samman med deras gemenskap, och att vara aktiv och delta i livslångt lärande och välgörande möjligheter.

Denna generation värdesätter självständighet och individualism, och föredrar att hitta en bostad som passar deras egen livsstil. Bostäder som tillgodoser en baby Boomer bör vara rik på anpassning, så en köpare att välja de mest meningsfulla objekt för att sätta in i deras hem, och att välja aktiviteter i samhället lämplig för sina rutiner.

Vuxna samhällen erbjuder också mer utbildning och alternativ teknik än någonsin tidigare. När fler människor att driva företag och hålla kontakten med familj och vänner runt om i världen, är teknikcentrum blir allt viktigare. Inte bara för vuxna att hålla kontakten, men också för att berika sina erfarenheter, lära sig nya färdigheter, och erbjuder media-rika möjligheter.

Hälsa och motion är fortfarande på toppen av listan för vuxna samhällen. Köpare vill ha normala bekvämligheter förknippade med pensionering samhällen som golf, tennis och rekreation centra, men också vill ha naturliga, strövområden för att gå och cykla.

Den viktigaste egenskapen med växande pensionering samhällen är att bibehålla sin flexibilitet. Inse att alla inte kommer att passa in i en gemenskap. Fokusera på de bästa bekvämligheter för din livsstil, och hitta en gemenskap som ger dig mest värde. Och njut.