några tips för att hjälpa till att få en bra fastighetsaffär

När man ser att köpa ett hem, kan du höra om “stjäl” eller “bra erbjudanden” vilket kan vara mycket frestande när du förbereder att spendera stora summor pengar på vad som kan mycket väl vara din största köp någonsin. Men innan du hoppar på första erbjudandet, ta en titt på följande tips som bara kan hålla dina pengar och ditt sinne i schack:

* Vara bekväm med din fastighet professionell. En legit fastighet professionell bör alltid sätta en investerares intresse först. Men om fastigheter professionella företräder säljaren då säljaren intresse bör vara främst. Var SLUG av professionella som hanterar båda. Säljarens intresse kommer mer än sannolikt att ta ett baksätet till köparens. Inte att säga att det inte kan göras, bara det inte kan göras alltför ofta, framgångsrikt.

* Stå emot trycket. Rovgiriga långivare involverade i inteckning bedrägerier och “investera med några pengar ner” bedrägerier brukar rusa en investerare till att ge information (t.ex. personnummer, pengar och underskrift) utan att ge en fullständig förståelse för produkten och / eller transaktion. Om du känner forcerat att försegla affären … DON “T.

* Få utbildade. Lär dig så mycket du kan på egen hand innan du betalar för informationen. Studera marknaden. Utbilda dig på saker som lagernivå (hur många bostäder är till salu i området du söker), hur länge har de bostäder funnits på marknaden, och det genomsnittliga försäljningspriset på bostäder kontra det begärda priset. Mycket av denna information kan hittas från en fastighetsmäklare preliminära marknadsanalys som de erbjuder utan kostnad. Denna information kan hindra dig från att köpa eller investera i en dyr hus eller en nedsliten avskärmad egendom som kommer att orsaka mer huvudvärk i framtiden. Kom alltid ihåg, en legitim källa visar dig för-och nackdelar med att investera i fastigheten medan en “bluff” artist kommer att säga bara “för bra för att vara sanna” historier.

* Köra siffrorna. Var medveten om de ekonomiska konsekvenserna av affären. Sitt ner med en fastighets professionella och beräkna genomsnittet pengar tillbaka. Ta reda på framsidan hur mycket pengar långivaren ger baseras på din inkomst, tillgångar och skulder. Innan du skriver något avtal former för bolån, vet att det finns två typer av räntor – fasta och justerbara. Med justerbara priser, vara tydlig på hur de kommer att förändras och när de kommer att förändras över livslängden för lånet.

* Få ett andra utlåtande. Innan du bestämmer dig för en fastighet professionell, intervju två eller tre. Se hur de planerar att marknadsföra ditt hem, ta reda på vad deras avgifter är, hur lång tid av ett kontrakt måste du signera med dem och se vilka förslag de skulle behöva öka möjligheterna att sälja ditt hus och som sådan minskar den tid ditt hus kvar på marknaden. Fråga dem om de har några listor som finns på marknaden och se vad den genomsnittliga tid deras hus kvar på marknaden. Väg alla sina svar och sedan ta ett beslut om vilken fastighetsmäklare du vill hantera din egendom.