några användbara tips om bostadslån eget kapital

Alla typer av lån har en specifik användning, eller är avsedda för särskilda omständigheter. Om du använder fel typ av lån kan innebära att du, Aore fastnat i en mosse intill slutet av payback sikt. Vi rekommenderar en grundlig analys av din situation och för detta, här är några tips om hur man använder ett hem kapital lån som säkert kommer att komma väl till pass för att utvärdera adekvat.

avgöra om ett hem kapital lån är rätt för dig

Ett hem kapital lån är säkrade genom ditt hem, och är ytterligare en första inteckning. Det beviljas på den återstående eget kapital i ditt hem, som en balans mellan värdet på hemmet, minus beloppet skyldig på hypotekslån.

Baserat på detta, det är säkert för dig att använda lånet för stora kostnader, inte bara större i mängd utan också i betydelse. Bland de viktiga användningsområden är att förbättra ditt hem och ge utbildning till dina barn.

Du kan också välja en av två varianter

Välj beroende på vad du vill göra med de pengar du dra av lånet. Om du behöver en fast summa allt på en gång, kan du välja ett hem kapital lån eller topplån.

Om, å andra sidan, du behöver olika mindre mängder, för olika ändamål, kan du välja ett hem kapital kredit.

kostnaden för att erhålla lånet

Något som inte alltid beaktas är kostnaden för behandling av pappersarbete tills du får lånet. Långivare måste ta sina försiktighetsåtgärder och officiellt reda på din nuvarande kredit status, gillar, om du har några väntande bolån, det verkliga värdet på fastigheten. Sedan finns administrativa kostnader, eventuella inblandade advokater, arkivering inteckning och försäkring, som huvudsakliga kostnader.

den kredit

Beroende på vilken plan du har tagit, kan du bli tvungen att dra en bestämd minsta belopp varje gång, men det finns också ett högsta belopp, bestäms av din kreditgräns. Dessutom har du några verktyg som att dra pengar från ditt kredit, som en särskild check eller kreditkort.

andra förhållanden

Enligt den linje du väljer, det finns lån med fast ränta, där den effektiva räntan är fast, även om den effektiva räntan, kan AOS förändras under återbetalningstiden. En rörlig ränta kommer att orsaka dina betalningar att ändras beroende på fluktuationer i räntor. Det är oftast en, Äúfloor, au, under vilket de inte kommer att gå, och ett maximum, som kallas en, Äúcap, AU, som inrättats genom federal lag.

oavsett vilken typ av lån

Oavsett vilken typ av lån du väljer, se till att det är vad ditt tillstånd kräver. Det är tillrådligt att få lite professionell rådgivning om vad som bäst täcker dina behov. Skulle du inte vara nöjd, ändra dig eller inse att du gjorde Äôve ett stort misstag, har du fortfarande tre dagar, enligt sanningen i Utlåning lagen, att backa och säga upp lånet med alla kostnader returneras.

Så, vad är lämpligt?

Vad vi föreslår så bekvämt för dig att avgöra klokt och ta nytta av Home Equity. Var beredd att använda det så klokt som det är att ha en, AOS eget hem. Det är något mycket viktigt att ge trygghet till något lika viktigt, så backa upp det med en extrem ansvar mot välfärd din familj.