museer att besöka i Southampton

museum av arkeologi.
Ett bra ställe att starta en egen personlig visning av museer i Southampton. Otroligt den byggnad där en del av England? Är s finaste arkeologi samlingar lagras en gång var en del av staden? S försvar! Samlingen omfattar lokala historiska artefakter från Southampton från dess början som en romersk stad tills den viktorianska eran. Mynten, juveler och keramik som finns i den här utställningen visar de rika kulturella och ekonomiska band som vid tidpunkten Southampton hade med resten av Europa.

Sjöfartsmuseum
Byggt i det 14th århundradet intill vattnet, var ullen huset föga förvånande användas som magasin för ull. Numera detta magasin är nu Sjöhistoriska museet visar upp några fina utställningar som kommer att utbilda dig vidare om hamnen och staden? S berömda portar. Den ökända Titanic är också talade om utförligt i en fängslande utställning om hur folket i Southampton klarat tragedin.

medeltida köpmanshus
Byggt 1290 här huset var ett hem till ett Southampton baserad köpman som gjorde sin rikedom genom handel i Bordeaux, Frankrike. Detta hus tros vara en av de allra första handelsfartyg hus i Storbritannien. Byggnaden har återställts till hur det såg ut i mitten av 14-talet med fin replika möbler och inredning som visar hur människor levde under medeltiden. Tyvärr medeltida Merchants House ISN? T tillgänglig året runt så om du vill besöka se till att gå mellan mars och september.

Solent sky? hall av luftfarten.
Baserat nära Ocean Village Solent Sky ägnas att visa upp flygets historia i området. De flesta av de plan som bidragit till att göra Southampton lika känd som den är idag är på displayen. Stridsflygplan, Spitfires som både konstruerade och byggda lokalt är på show liksom de stora Sandringham Flying Båtar och strömlinjeformade sjöflygplan.