Mortgage Calculator – varför behöver jag använda en

Inteckning räknare används mer och mer nuförtiden. Men varför skulle du vill använda en?

Om du letar efter en inteckning, måste du verkligen ta reda på hur mycket du har råd att låna. En inteckning kalkylator kan hjälpa dig att göra detta.

Varför är det så viktigt att använda en inteckning miniräknare? Det finns flera skäl.
• Om din månatliga betalningar är för höga i förhållande till din inkomst, kommer du kämpar verkligen för att ge dem – detta kan vara mycket stressande.
• Om du kämpar för att ha råd din månatliga betalningar, löper du en stor risk att hamna på efterkälken och påföljd.
• Sena eller missade betalningar, och en uppbyggnad av skulder, kommer att allvarligt skada din kreditvärdighet.
• Ditt intresse kan ackumuleras till den punkt där du kanske hittar du helt enkelt inte kan betala det.
• Det tar en förvånansvärt liten mängd efterskott innan ditt hem är i fara för att återtas.
• En av de viktigaste skälen är att, när du shoppa runt för den mest prisvärda inteckning, är det alltför lätt att titta på bara räntan. Du tänker inte på de extra kostnader som inteckning, avgifter undersökning, stämpelskatt, försäkringar och så vidare. En inteckning kalkylator hjälper dig att räkna in alla dessa saker.

Självklart skulle du inte köpa en ny bil utan att veta om du hade råd med det eller inte. Det är ännu viktigare när man köper ett nytt hem.

Men att försöka räkna ut dina amorteringar är mycket mer komplicerat. Det finns så många saker att ta hänsyn till. Så försöker så sitta ner och arbeta ut det med en penna och papper kommer att vara ganska huvudvärk! Därför är det klokt att använda en inteckning miniräknare.

En inteckning räknare gör det enkelt eftersom det gör allt det hårda arbetet för dig. Du behöver inte anstränga din hjärna!