Mortgage Calculator – vad är de typer och hur hjälper det

Vill du beräkna betalningar och jämföra lån? Eller vill du ta reda på om du är berättigad till ett lån? Använd inteckning miniräknare, ett ekonomiskt verktyg som hjälper dig att räkna ut siffrorna innan ett finansiellt beslut eller i varje steg av inteckning transaktion. Medan du räkna ut det högsta du har råd att betala, det hjälper dig att undvika ekonomiska problem i framtiden.
Bortsett från inköp Mortgage Calculator, det finns Refinance liksom Miniräknare Amortering som hjälper dig att räkna ut siffrorna när du refinansiera eller när du bestämmer amorterade betalningar på ditt lån. Här följer en lista på de finansiella kalkylatorer du kan behöva när du ska köpa ett hem eller hantera en inteckning.

Hem Överkomliga Miniräknare: Dessa inkluderar verktyg som hjälper dig att avgöra om det är bättre att köpa eller hyra vad inteckning belopp du har råd och hur mycket du ska låna.

Köp Mortgage Miniräknare: Med dessa verktyg kan du räkna ut:

APR på olika lån för jämförelse
Handpenning på ditt nya hem
Hur mycket att tjäna genom extra lån betalning
Lån betalningar i olika takt för att jämföra erbjudanden
Betalningar på lån med olika villkor

Dessutom kan du bestämma din skuld-till-tal och jämför mellan en fast ränta inteckning och en justerbar ränta lån.

Refinance Miniräknare: Detta är verktyg med vilket du kan ta reda på om det är klokt att gå för en utbetalning i refinansiera eller andra lån. Du kan också beräkna ränta besparingar i en refinansiering.

Amortering Miniräknare: Sådana verktyg hjälper dig att räkna ut betalningar under hela lånetiden och förse dig med en tryckbar amortering blad för fast ränta samt justerbara lån ränta.

Inteckning räknare är enkel att använda verktyg för att hjälpa dig med enkla beräkningar för ditt hem köp och hem finansieringsbehov. Det bästa sättet att göra rätt val är att utvärdera och jämföra och det är där inteckning räknare kan hjälpa dig mest.