möjliggöra finansiering avslöjar att en av dess bolåneinstitut

Aktivera Finance kan bekräfta att Swift-koncernen har visat att för andra gången i rad, kommer det inte följer banken stiger basränta med en omedelbar höjning.

Detta beslut avser nya affärer för både sin första och andra inteckningar. Inklusive den senaste ökningen och ökningen av 0,25% i augusti, vilket betyder att den kommer att ha absorberat hela 0,50% ökar själva.

John Webster, vd för Swift-koncernen, säger: “I vissa fall fanns förekomster där långivare använt uppgång basränta som en möjlighet att göra ökningar som var större än ökningen av Banken.

“Vi tog beslutet att hålla våra priser till förmån för inledare och deras kunder, och jag är glad att kunna meddela att ännu en gång så är fallet. Fram till februari nästa år, kommer mellanhänder rekommendera produkter från Swift har tryggheten med konsekventa priser och tillförlitlig prissättning för att ge till kunderna. Vi anser att detta beslut kommer att hjälpa förmedlare med deras säljprocess. ”

Swift som är en av Aktivera långivare finansiera specialist som kan erbjuda låntagarna remortgages som vänder hem återbördande från sina befintliga bolåneinstitutet på grund av höga halter av inteckning efterskott.