modulära timmerstuga hem hålla utseendet, förlora utkast

Det är något helt charmiga om den rustika utseendet av en timmerstuga. Men vem skulle egentligen vill bygga eller leva i en äkta timmerstuga? Om du kunde få det utseende utan att behöva oroa sig för springorna i den torkade leran mellan stockarna låta den kalla luften, och vem vet vad i, du kan, och utan att behöva anställa en autentisk skogsarbetare för att bygga den åt dig.

Du kan köpa en modulär hem timmerstuga. Eftersom modulära hem är byggda från “byggstenar” eller moduler som produceras i rena, klimat-kontrollerade fabriker, är deras kvalitet garanteras. Modulerna av en modulär hem är faktiskt 4 “x 8” rektanglar med VVS, rör, ledningar, isolering, och alla lämpliga utskärningar eller knockouts.

När ett hem moduler har avslutats, de levereras till husägare byggplatsen, där en stiftelse ska ha grävt och hälls. Eftersom så mycket av arbetet som normalt hanteras av en konstruktion besättning på ett traditionellt bygge har eliminerats, kan en modulär hem vara klara för sin ägare att flytta in i ett mater veckor.

Modular bostäder finns i alla tänkbara arkitektoniska stil, inklusive timmerstugor. Men modulära timmerstuga hem skärs av datorstyrda maskiner så att deras moduler passar sömlöst ihop, och chansen att vinden vinande om springorna i deras väggar är obefintlig. Modular timmerstuga hem är kanske inte så obehagligt som autentiska timmerstugor, men de kommer att ser ut som dem, även om de yttre stockarna är inte the real thing.

att få den look timmerstuga
Bygga en modulär hem timmerstuga från riktiga stockar är inte genomförbart. Halva stockar, däremot, kan fästas på de yttre väggarna av modulerna när de har levererats från fabriken, men det är ett tidskrävande jobb och kommer att lägga betydande bulk till färdigt hem.

Den vanligaste tekniken för att skapa modulära hem timmerstuga är att använda faux halv-log sidospår, vilket är roughhewn trä ark med inbäddade log skivor att likna loggar staplade på varandra.

Så mycket som du kanske gillar utseendet på en inbyggd handen timmerstuga, bygga en trä timmerstuga komplett med stavar stockar och lera tabby täta luckorna är inte det bästa sättet att hålla vinden och regnet utanför dig. Modular timmerstuga bostäder är utformade för att uppfylla dina pionjär smaker, utan att beröva dig din smak för komfort.