Missouri inteckning – vad som väntar när man köper ett hem i Missouri

Kanske du, Aore köpa din första hem i Missouri, eller kanske du, Aore flytta till Missouri från en annan stat. Hursomhelst, det, aos viktigt att du utbilda dig på Missouri bostadslån innan shopping för ett hem och inteckning. Den här artikeln förklarar vad du, Äôll behöver veta innan du köper ett hem i Missouri:

Priset på bostäder i Missouri varierar kraftigt mellan postnummer. Till exempel i Saint Peters, Missouri, var medianvärdet priset för en bostad i sommaren 2005 $ 168.000, men var medianvärdet priset på ett hem i Chesterfield, Missouri, $ 225.000, och i Parkville, Missouri, var det $ 300.000. Totalt sett är det median priset på ett hem i Missouri $ 89.900. Job tillväxten i Missouri är ungefär hälften av det nationella genomsnittet, och de genomsnittliga räntorna i Missouri är över riksgenomsnittet.

Missouri är en icke-gemenskap egendom stat. Dessutom är det en av endast 14 stater som använder en, ÄúDeed of Trust, AU som en inteckning. Detta innebär att en förvaltare innehar titeln av ett hus för en långivare snarare än inteckning företaget självt.

Missouri, aos bostadsbidrag Program erbjuder bolån med nedan-marknadsräntor och handpenning bistånd till veteraner och personer med mycket låga inkomster eller funktionshinder.

Den Missouri Association of Community Action, Inc., erbjuder ett program till Missouri invånare kallas Missouri Building Tillgångar Project (MBA). Deltagarna i detta program ges ett sparkonto och deltar i undervisning pengar budgetering. De sätter in pengar på ett sparkonto varje månad med en besparing mål i sikte. När de nådde Äôve deras mål och deltog i en stor mängd budgetering klasser, MBA-programmet ledarna matchar deras sparade beloppet för användning som en handpenning på ett hem.