mississippi inteckning – vad du behöver veta innan du köper ett hem i Mississippi

Kanske du köper ditt första hem i Mississippi, eller kanske du flyttar till Mississippi från en annan stat. Hursomhelst, är det viktigt att du utbilda dig på Mississippi bostadslån innan shopping för ett hem och inteckning. Den här artikeln förklarar vad du behöver veta innan du köper ett hem i Mississippi:

Efter orkanen Katrina drabbade Mississippi sommaren 2005 var hela delstaten Mississippi gjort berättigade till offentligt stöd. Emellertid uppstår den södra halvan av Mississippi majoriteten av skadorna. 90% av strukturer i Gulf Coast området var allvarligt skadade eller förstörda.

Medianvärdet på ett hem i Mississippi är för närvarande $ 71.400. Mississippi har en hög frekvens av justerbar ränta inteckningar och amorteringsfria bolån. Trender har vänt sig till okonventionella lån alternativ som boendekostnaderna i Mississippi har stigit snabbare än inkomsterna. Dessutom aktuella räntor i Mississippi är över riksgenomsnittet.

Mississippi har ingen inteckning skatt. Dessutom förbjuder Mississippi Fair Housing Act diskriminering bolån mot individer baserat på deras ras, hudfärg, religion, kön, civilstånd, eller nationellt ursprung. För närvarande, har Mississippi inga anti-aggressiv utlåning lagar i kraft.